Samurai Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Z przykrością muszę powiedzieć, że z powodów prywatnych😪 muszę opuścić grono administracji. Dzięki wszystkim, których poznałem. Trzymajcie się❤️ Na serwerze będę grał dalej. A to osoby, które najbardziej zapamiętałem:@Inder00 dzięki za szanse w adm@KrzysztoW ty FBI@idk baranka w ściane 😪@Smallspy. porządek musi być@Tredox lecisz po zaszont? @BigKrzak niech ci dadzą ten panel@Szymaniuk najlepsza organizacja@TurboWojtek trzymaj się ziomek@Ju$tKruci lecisz po roota, kontakt jest@Avenik trzymaj się@Tome_kk papa👋@Ziarniak nie odpuszczaj root jest twój@MeFiuFiu nie poddawaj się lecisz po admina@NinjSS trzymaj się łowco skarg Jak kogoś nie oznaczyłem to piszcie w kom i edytuje❤️ Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Samurai 3 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 I będzie zawsze ❤️ wracaj szybko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Stary co tak szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Bye 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Narka, trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Mordo rozumiem ale co urlopu nie możesz wsiąść toć niektórzy mają kilka miesięcy urlop będzie mi ciebie brakować byłeś na urlopie też mi ciebie brakowało niestety brachu ale tęsknił będę i wróć jeszcze do nas 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 8 minut temu, TurboWojtek napisał: Mordo rozumiem ale co urlopu nie możesz wsiąść toć niektórzy mają kilka miesięcy urlop będzie mi ciebie brakować byłeś na urlopie też mi ciebie brakowało niestety brachu ale tęsknił będę i wróć jeszcze do nas Dupa status:WYLIZANA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 6 minut temu, NinjSS napisał: Dupa status:WYLIZANA Mordeczko cieszę się z tego powodu 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Trzymaj się 🙂❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Doficenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dzięki byczku,Trzymaj się,powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Siema 😥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Trzymaj sie, czekam na bicior 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwagon Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Trzymaj się cieplutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sothapple Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 trzymaj się majtek mamy, es. 🙋♂️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 https://youtu.be/Khk6SEQ-K-k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi