Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : PSP (Zarząd) Nick osoby oskarżonej : MisZulis / Pomarańcza. Powód : Wyzywanie nowego członka frakcji po jego wejściu na kanał na teamspeaku, brak wiedzy na temat pożarnictwa, niski poziom kultury oraz arogancja, złe traktowanie członków frakcji (zostałem ukarany ostrzeżeniem za pouczenie wyższego stopnia, ponieważ popełnił błąd), mylenie rangi ze Stopniem Służbowym (Owa osoba jest w klasie mundurowej i mówi że to jedno to samo). Dowody : Masa nagrań z zachowania owej osoby na teamspeaku (mogę zostać ukarany za nagrywanie, ale i tak już za to miałem bana). Dowody podeślę na prywatnej wiadomości do osoby rozpatrującej skargę - jeśli będzie trzeba, podeślę to tutaj. Oczekiwania : Brak wypowiedzi osób niepowiązanych ze skargą (innych członków frakcji PSP), zdegradowanie owej osoby do odpowiedniego stopnia, bądź wydalenie jej ze struktur frakcji PSP. Pozdrawiam, Koseryk. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Koseryk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Wiem, że prosisz o nie wypowiadanie się ale i tak to zrobię 1. Zachowywałeś się arogancko wokół wszystkich 2. Zacząłeś się wywyższać i poprawiać dobrze napisane materiały 3. Nie chciałeś się stosować to tutejszych zabezpieczeń oraz kodów radiowych Pozdrawiam cieplutko z rodzinką. Skarga do odrzucenia. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 XDDD Całą frakcja się na ciebie skarży że jesteś zbyt pewny siebie i po moim wejściu na kanał mówisz do mnie "popraw kurwa tą range na stopień" czy to jest odpowiednie słownictwo do zarządu? (osoby będące na ts potwierdzą iż nie nagrywam ts) W dodatku powiedziałem "Zamknił łeb" nic więcej i po sytułacji] przeprosiłem i ci wytłumaczyłem że zdenerwowało mnie to że osoba która dołącza do frakcji poprawia wyższy stopień i co do tego to powiedziałem że to jest gra i nikt nie będzie mówił tak bo to jest prawda. Podczas prywatnej rozmowy wszedł @Mandarynka i powiedział że jesteś traktowany tak jak każdy inny Bo to że ty byłeś na 4l**** 19mies w SAFD to na nie obchodzi bo jesteś teraz akademia i powinieneś wykonywac polecenia nasze a nie robic nam na złość. A zostałes wydalony z frakcji sam wiesz dokładnie za co. Oraz proszę o wypowiedz całej frakcji PSP 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Co do twojej wypowiedzi to jest to absurdalna nieprawda - nie powiedziałem ci ani razu na kanalem "Popraw kurwa tą rangę na stopień" XDDD. Jeżeli masz dalej wciskać kit członkowi GKF'u, to powodzenia, bo tak to daleko nie zajdziesz. Co do zamknij łeb wypowiedzianych z twoich ust. Powiedziałeś to raz przy wszystkich,a potem co było na kanale? Zacząłem się wypowiadać, po czym nagle zacząłeś mówić "Ciiiii, nie przerywaj mi jak ja mówię". I to nie było raz, lecz kilka. Słowa zamknij ryj, siedź cicho padały również z twoich ust. Tak jak napisałem w skardze, proszę o NIE wypowiadanie się członków frakcji PSP, ponieważ skarga ich nie dotyczy. Nie podważaj mojej skargi. Pozdrawiam, Koseryk. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Koseryk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Lol teraz ty próbujesz wmawiać wszystkim kłamstwo, żuliś tak nie powiedział lecz wziął cię na kanał "Zarząd frakcji PSP" i z tb rozmawiał, następnie dostałeś bana na ts3 za nagrywanie. Pozdrawiam mamę, tatę i rodziców! ❤️ Kota od strony babci i mojego psa! ❤️ Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Mentorek Poprafka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Koseryk. napisał: Co do twojej wypowiedzi to jest to absurdalna nieprawda - nie powiedziałem ci ani razu na kanalem "Popraw kurwa tą rangę na stopień" XDDD. Jeżeli masz dalej wciskać kit członkowi GKF'u, to powodzenia, bo tak to daleko nie zajdziesz. Co do zamknij łeb wypowiedzianych z twoich ust. Powiedziałeś to raz przy wszystkich,a potem co było na kanale? Zacząłem się wypowiadać, po czym nagle zacząłeś mówić "Ciiiii, nie przerywaj mi jak ja mówię". I to nie było raz, lecz kilka. Słowa zamknij ryj, siedź cicho padały również z twoich ust. Tak jak napisałem w skardze, proszę o NIE wypowiadanie się członków frakcji PSP, ponieważ skarga ich nie dotyczy. Nie podważaj mojej skargi. Pozdrawiam, Koseryk. ale niech się wypowiedzą boisz się że prawda wyjdzie na jaw? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie boje się że prawda wyjdzie na jaw, lecz ja ciebie nie lekceważę jak i również nie podważam twoich decyzji. Skargę zostawiam do rozpatrzenia przez jednego z członków GKF'u. Pozdrawiam. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Koseryk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Okej rozumiem, że byłem na 4l*** ale to nie znaczy, że od razu możesz się wywyższać. Materiały były ok, zacząłeś się "pruć". Kody radiowe były ok, zacząłeś się "pruć". Żuliś rozmawiał z tobą pokojowo, zacząłeś się "pruć" ja wierzę członkom frakcji a tym bardziej zarządowi. Przed chwilą napisałeś tu w odp "Zamknij już ryj" a teraz edytowałeś. No brawo poziomu inteligencji. Pozdrawiam mamę, tatę i rodziców! Kota od strony babci i mojego psa! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Był to cytat wypowiedzianych słów przez ową osobę. Gratuluję twojego poziomu inteligenci odpowiadając na skargę, która nie dotyczy ciebie, a zarazem gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem, jak i również pisania. Pozdrawiam, Koseryk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 41 minut temu, Koseryk. napisał: Frakcja do której należy oskarżony : PSP (Zarząd) Nick osoby oskarżonej : MisZulis / Pomarańcza. Powód : Wyzywanie nowego członka frakcji po jego wejściu na kanał na teamspeaku, brak wiedzy na temat pożarnictwa, niski poziom kultury oraz arogancja, złe traktowanie członków frakcji (zostałem ukarany ostrzeżeniem za pouczenie wyższego stopnia, ponieważ popełnił błąd), mylenie rangi ze Stopniem Służbowym (Owa osoba jest w klasie mundurowej i mówi że to jedno to samo). Dowody : Masa nagrań z zachowania owej osoby na teamspeaku (mogę zostać ukarany za nagrywanie, ale i tak już za to miałem bana). Dowody podeślę na prywatnej wiadomości do osoby rozpatrującej skargę - jeśli będzie trzeba, podeślę to tutaj. Oczekiwania : Brak wypowiedzi osób niepowiązanych ze skargą (innych członków frakcji PSP), zdegradowanie owej osoby do odpowiedniego stopnia, bądź wydalenie jej ze struktur frakcji PSP. Pozdrawiam, Koseryk. Zgadzam się. Do przyjęcia. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Wypowiem się jako Młodszy Inspektor korpusu formacji ratowniczych. Widziałem w jaki sposób odwalasz na służbie i nie słuchasz się próśb wyższych rang. Nie wiem jaka jest do końca sytuacja ale u nas we frakcji też były takie osoby z innych serwerów i też przyszły do nas robić ogromne zamieszanie. Wierzę że materiały napisane przez członków zarządu są poprawne, a nawet jeżeli nie można było lekko zasugerować, a nie od razu ich zwyzywać.Pozdrawiam~ Samurai 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 19 minut temu, Samurai napisał: Wypowiem się jako Młodszy Inspektor korpusu formacji ratowniczych. Widziałem w jaki sposób odwalasz na służbie i nie słuchasz się próśb wyższych rang. Nie wiem jaka jest do końca sytuacja ale u nas we frakcji też były takie osoby z innych serwerów i też przyszły do nas robić ogromne zamieszanie. Wierzę że materiały napisane przez członków zarządu są poprawne, a nawet jeżeli nie można było lekko zasugerować, a nie od razu ich zwyzywać.Pozdrawiam~ Samurai tam MisZulis, ani inne osoby nie miały wyższej "rangi" od @Koseryk., czyli gracz. Więc jak on miał się słuchać wyższych rang, skoro wszyscy mają tam rangi Gracz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) xddd Wymienić ci stopnie? Proszę:@malpka - Starszy sekcyjny@FilipQ - Starszy sekcyjny@Mentorek - Sekcyjny Jeszcze? Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Mentorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, veno_ napisał: tam MisZulis, ani inne osoby nie miały wyższej "rangi" od @Koseryk., czyli gracz. Więc jak on miał się słuchać wyższych rang, skoro wszyscy mają tam rangi Gracz. Jak nie miały wyższej rangi. Proszę cię, mówmy na poważnie, a nie jakieś śmieszne zdania wyssane z palca. Na teamspeak'u wyraźnie zarząd frakcji jest oznaczony jako zarząd, stażysta jako stażysta, pełnoprawny jako pełnoprawny. Nie rozumiem w jaki sposób wywnioskowałeś to, że każdy tam miał range "GRACZ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 To są mój drogi Stopnie Służbowe, widać, iż twój poziom wiedzy nie jest wysoki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Napisałem stopnie xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 napisałeś "rangi" xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Zedytować wadomość każdy może, gratuluję! Nie pogrążaj się już. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Koseryk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, Koseryk. napisał: Zedytować wadomość każdy może, gratuluję! Nie pogrążaj się już. Postąpił identycznie jak ty w przypadku wymienionym przeze mnie na teamspeak'u. Więc przemyśl wszystko co piszesz, bo może zostać to użyte naprzeciw temu co chcesz uzyskać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Wszystko co piszę jest przemyślane - tak samo moja kultura osobista na rozmowie z tobą jak i St. Brygadierem na kanale. Pytając jeszcze, umiesz czytać? W oczekiwaniu na skargę napisałem, iż prosiłbym o NIE wyrażanie się osób niepowiązanych z tą skargą. Dlaczego ciągle komentujesz moje wypowiedzi? Nie wiem. 41 minut temu, Koseryk. napisał: Skargę zostawiam do rozpatrzenia przez jednego z członków GKF'u. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 KORPUS GENERAŁÓW @Mandarynka - KORPUS OFICERÓW STARSZYCH @MisZulis @-M4ksiu- - - KORPUS OFICERÓW MŁODSZYCH - - - KORPUS ASPIRANTÓW - - - - KORPUS PODOFICERÓW - - - @malpka @FilipQ @Mentorek1232 @Kizzy @veno_ KORPUS SZEREGOWYCH @assassingier @paprotka @imgores @Straw_pl @HAGO1237 @reftixd @Don Karpiu KRÓL @Kula @Kapisz @aBlue @timowskyy @TurboWojtek @veno_ Proszę oto wyszystkie stopnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, dajspokuj napisał: /me odgina silnik @dajspokuj to było jego pierwsze rp po otworzeniu psp więc no Ciekawe co ty byś zrobił w takiej sytuacji ważne, że próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Mentorek napisał: @dajspokuj to było jego pierwsze rp po otworzeniu psp więc no Ciekawe co ty byś zrobił w takiej sytuacji ważne, że próbował nie no tu akurat był mój błąd który rozumiem ale to był mo pierwszy dzien po około 6mies bez PSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Wkleje tylko pewien punkt z regulaminu PSP. 2.4 Każdy członek frakcji ma obowiązek słuchać i wykonywać rozkazy wyższej rangi A z tego co wynika, to nie wykonywałeś poleceń wyższych rang, oraz wykazywałeś się arogancją, oraz brakiem kultury w stosunku do członka zarządu frakcji. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez -M4ksiu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Dostarcz dowody tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi