TurboWojtek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Nick :TurboWojtek SID :19311 z jakiej frakcji chcesz odejść :PSP Ranga posiadane we frakcji:Strażak powód :Powód jest taki że nie mam teraz czasu na grę a więcej mi urlopu nie chcą dać + harowałem jak wół nawet awansu nie dostałem za 1300minut i jeszcze coś ale nie będę tutaj pisał @Mandarynka @MisZulis @FilipQ @Mentorek @Straw_pl i @reftixd i inni trzymajcie się cieplutko i może kiedyś wrócę jeszcze do was 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Nie bylo cie ani na spotkaniu, wziąłes urlop, za minuty z akademii chciales awans na Starszego Strazaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Trzymaj się powodzonka w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @-M4ksiu- nie było mnie bo ja miałem urlop a jakoś pan poise wziął urlop i też dostał awans na starszego strażaka więc wy mnie nie traktujecie poważnie ale dobra nie chce się kłócić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Trzymaj się :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 papa <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 "jak wół nawet awansu nie dostałem za 1300minut" Nie bierz tego do Siebie czy coś, ale 3/4 frakcji w SAPD ma powyżej tej liczby. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi