MeFiuFiu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Siema widzowie doradzicie mi który buty kupić??? 1. https://imgur.com/cW5C1cN2 https://imgur.com/Fn9CxPm. 3. https://imgur.com/9ezo4811-Like 2-HaHa 3-Smutny Jak Wy macie jakieś spoko to możecie dawać,pozdro!!! Edytowane 26 Września 2020 przez MeFiuFiu 1 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 mefiu sportowiec 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Zalezy od tego czy masz szeroka stope, sam bym wybieral pomiedzy 2 a 3. Sam mam nemeziz z numeru 3 i moge ci je polecic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 46 minut temu, Ju$tKruci napisał: Zalezy od tego czy masz szeroka stope, sam bym wybieral pomiedzy 2 a 3. Sam mam nemeziz z numeru 3 i moge ci je polecic Miałem już nemeziz takie jak nr 3 tylko inny kolor,dzięki za podpowiedź!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 adidas kaiser polecam kajzerki kozak są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 godzinę temu, LubieOgorki napisał: adidas kaiser polecam kajzerki kozak są słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Z wyglądu, piłe czuć nie poci się noga tak i wytrzymałe w ch*j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Godzinę temu, LubieOgorki napisał: Z wyglądu, piłe czuć nie poci się noga tak i wytrzymałe w ch*j miałem nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 20 godzin temu, LubieOgorki napisał: adidas kaiser polecam kajzerki kozak są buty dla sędziego be like 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi