Seta. Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Frakcja do której należysz : SAPDNick : GoLdeN // Seta.Powód : " Bo mam pecha"Typ kary ( zawieszenia etc.) : Blacklista BmaCoś od siebie : Domagam się do zniesienia do zwykłej BL ponieważ nie działałem na jakakolwiek szkodę frakcji oraz nie było podstaw do wystawienia Bma. Formalnie to nawet nie bylo mnie we frakcji. Nie chcę odpowiadać za błędy zarządu. Rozumiem każdy jest człowiekiem. 😧https://imgur.com/a/lm5LT0q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Nie bo masz pecha tylko wyszłeś na duty pod nickiem "GoLdeN" wykorzystałeś niedopatrzenie jakim było nie wydaleniu cię z panelu. Po 2 pytaniach z pytaniem "Kim ty kurwa jesteś" Odpowiedziałeś: "Później się dowiesz" "Zapomniałem napisać na dc" . Po tych odpowiedziach uciekłeś z serwera, więc jako iż cały zarząd frakcji był na kanale TS3 się spytałem " kim kurwa jest ten golden" Nikt nic nie wiedział, dopiero po chwili po twoim SID doszliśmy, że to ty. Dodatkowo na DC sam się przyznałeś, że wszedłeś na duty pod zmienionym nickiem by BL nie dostać. Jak się mnie okłamuje to się cierpi, a ty tak postąpiłeś więc na BL BMA zostaniesz, proste. @TOMEO @MeFiuFiu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta. Opublikowano 8 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Żeby zobaczyć czy to napewno wasze "niedopatrzenie" po za tym może więcej kultury i szacunku. Ja tu dbam o serwer a ty się tak odnosisz. Edytowane 8 Października 2020 przez Seta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Przepraszam jakiej kultury jeśli cytuje? Edytowane 8 Października 2020 przez NinjSS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Wykorzystałeś nasz błąd i wszedłeś na duty nie będąc w SAPD,po zapytaniu kim jestes nie odpowiedziałeś.Kara słuszna do odrzucenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta. Opublikowano 8 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Serwerowej, miałem właśnie pisać po moim wyjściu z serwera do Mefiu o tym ale wtedy się okazało że mam Bl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi