Pascal1223 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Nick z serwera: Pascal1223Nick osoby oskarżonej: krakanaxData zdarzenia: 17.10.2020 14.25Opis sytuacji: Zaparkowałem auto na parkingu koło salonu w doherty a on se przyjechał i tak po prostu ukradł/odholował mi auto Dowody (ss/filmiki): nie mam bo byłem w salonieCoś od siebie: nie mam pojęcia dlaczego , zaparkowałem ładnie a i tak mi odholował auto i dał za 9,5 M za oddanie. Dziękuje i proszę o interwencje oraz w miarę możliwości proszę o oddanie mi auta. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Zrobilem to, poniewaz było źle zaparkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Brak dowodów. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi