Pospolitus Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : .:Pospolitus:. Powód : Wydalenie z frakcji z powodu oprowadzania kolegi po serwerze. Pokazując strefę DM Typ kary ( zawieszenia etc.) : Wydalenie Coś od siebie : Oprowadzałem kolegę po strefie DM . Zapytał mnie co to jest zaznaczony teren w los santos. Twierdziłem ,że kawałem podjadę i mu pokażę co i jak. Proszę o rozpatrzenie i najszybszy powrót do frakcji SAPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Wytłumaczyłem ci dokładnie twoje 3 minusy oraz sytuację z DM. Jak dla mnie takie zachowanie nie należy do poprawnych i go nie powinno być. Niech reszta zarządu się wypowie@Error_game @LubieOgorki @argo_ramiro @MeFiuFiu @TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Mówione było wam od pierwszego spotkania, że macie zakaz wjazdu na DM. Rozumiem że chciałeś oprowadzić kolegę, lecz nadal jest to łamanie regulaminu. Nie był to pierwszy twój wybryk o czym mówią twoje minusy. Jednak że nie było to jakieś wielkie przewinienie, myślę że zasługujesz na drugą szansę. Czekamy na wypowiedź @TOMEO@MeFiuFiu@Error_game@LubieOgorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Popieram wypowiedź NinjSS Czekamy na was @T0MEO @MeFiuFiu @LubieOgorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ostatnia szansa.@TOMEO @LubieOgorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Powodzenia w rekrutacji gdy nie minusy miałbyś szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 No wiesz wjazd na DM był mocno podkreślany, myślę ż rekru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi