-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nick oskarżonego: Ksorek, FuriaX Data i godzina zdarzenia: 04.11 09:30 jakos Opis sytuacji: Podczas proby wjazdu na baze naszego kolegi, zauwazlismy iż PSP blokują wjazd na teren prywatny. Gdy jednak wjechalem do srodka, zostałem wyrzucony z serwera. Wszedł także na duty Supporta podczas duty PSP. Dowód: https://imgur.com/XZ9aBQu https://imgur.com/a/m7M7UbC Coś od siebie: pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 boli du00psko lol 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, XoreK napisał: O tak się spodziewałem tego, widzę ze mówić ci nic nie daje, co chwile podjeżdżałeś ze swoimi "kolegami" i utrudniałeś nam RP. Pisałem reporty na ciebie ale widocznie osoba która je przyjmowała nic z tym nie robiła więc zareagowałem sam. Fakt popełniłem błąd. Wróćmy do twojego zachowania które ukazałeś na owym terenie. Przeszkadzało ci nawet RP które odgrywaliśmy na drodze. Jak nie masz się na kim wyżyć to zapraszam na serwer Freeroam. Ja karę przyjmę na klatę w porównaniu do twojego zakazu prowadzenia pojazdów który dostałeś ode mnie za odwalanie na koszarach. Za wszelką cenę chcesz mnie ud***ć także pozdrawiam i czekam na więcej skarg. 😄 takze pozdrawiam, chcialbym takze zwrócić uwage na rp, które odegrałem ze mialem awarie silnika 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotator Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Przyjechaliśmy na szkolenia z RP dla akademików. Gdy wjechaliśmy na teren. Nie były postawione żadne pojazdy. Wtedy przyjechał Maksiu, Kosin, Ziarniak i ktoś tam jeszcze. Po czym zaczeliscie tepać samochody, wtedy Kosin powiedział coś w stylu: "Ale bedzie teraz samochódów". Wtedy zwykle odjechaliśmy z miejsca. Ponieważ przeszkadzaliście i odrazu tepaliście pojazdy. Gdzie wcześniej ich nie było. Wtedy Xorek kicknął Maksia i zwyczajnie odjechaliśmy, jadąc gdzie indziej. Co jeszcze Kosin. Zaczął za nami ciągle jezdzić, i jezdzil za nami aż pod koszary. Skarga bez sensu, ponieważ to Wy zawiniliście a nie my, bo niby skąd mieliśmy wiedzieć że to jest czyiś teren, nie widząc blipu domku lub samochodów na parkingu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 nnp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 nie akurat to ja byłem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, XoreK napisał: odegrałeś RP krzycząc do mikrofonu na VC i wyzywając podchorążych. Ciekawe bo jakoś nikt nie chciał z tobą odegrać RP bo odwalałeś. Świadek: @HAGO1237 . Pozdrawiam Oj, tak sie sklada ze mam nagrane cale RP i mowilem tylko na vc ze mam awarie :DDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotator Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Akademia potwierdzi twoje zachowanie: - @Dragasek - @iTblg- - @Nojmanovsky - @LaLiXoN Akademia potwierdzi, że twoje zachowanie jest kategoryczne. I za wszelką cene masz ból d*py + próbujesz nas ud***ć. Do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, cola4ever napisał: Akademia potwierdzi twoje zachowanie: - @Dragasek - @iTblg- - @Nojmanovsky - @LaLiXoN Akademia potwierdzi, że twoje zachowanie jest kategoryczne. I za wszelką cene masz ból d*py + próbujesz nas ud***ć. Do zamknięcia swiadkowie to nie dowod elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietson69 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 akademia ma 8 lat i nie są świadomi co mówią :3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Tak było chłop jeździł wyzywał i odwalał 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 mówie kurwa że to ja byłem czego nie łapiesz LOOOOOOOOOOOOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Nojmanovsky napisał: XDD! USUŃ ten post. Juz usuwam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Dragasek napisał: Tak było chłop jeździł wyzywał i odwalał nieladnie klamac 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, XoreK napisał: ja kare przyjmę na gołą klatę nie to co ty prawko. Pozdrawiam 60'tki i wszystkich co tu się zbierają. 😄 Ruwniesz pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 jak bedzie trzeba wrzuce nagranie z caaaalej sytuacji 😆 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotator Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Akademia @-M4ksiu-widziała twoje zachowanie + Ty wystartowałeś z odwalaniem, na sam początek gdy przyjechaliśmy, aż do momentu gdy pojechaliśmy na inny teren. @Kosin w ogóle nie ustępował i jezdził za nami aż do koszar. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) to chodz na ts lol Edytowane 4 Listopada 2020 przez Michael_Zadymkov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 a i tak btw pog zabezpieczenia :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotator Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Michael_Zadymkov akademia zabezpieczała, to były tylko szkolenia, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 powiem również że ta akademia teraz to dobrze lata tymi autami. cały czas se jada v-maxem i latają jak trafią na górke XD + niektórzy nawet uciekają przed policja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 to nauczcie ich robic zabezieczenia bo na mojej akademito sie zamykało bramkami a nie pachołkami i pachołki to tylko do wzjazdów były a nie zostawia sie luki że by 3 gba wjechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, Mandarynka napisał: wrzuć zaraz, bo musze poprzycinac bo slychac tam lekcje a naucyzcielka mowila nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, LaLiXoN napisał: Dowód? nie mówię że wszyscy cn ale na skoczku jak bylem to conajmniej 2 patrolowki se lecialy tak o dużo osób z sapd to potwierdzi a mi się nie chce przeszukiwać 50 minut nagrań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi