Skocz do zawartości

Skarga na Xorka, FuriaX

-M4ksiu-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: Ksorek, FuriaX

Data i godzina zdarzenia: 04.11 09:30 jakos

Opis sytuacji: Podczas proby wjazdu na baze naszego kolegi, zauwazlismy iż PSP blokują wjazd na teren prywatny. Gdy jednak wjechalem do srodka, zostałem wyrzucony z serwera. Wszedł także na duty Supporta podczas duty PSP.

Dowód: https://imgur.com/XZ9aBQu https://imgur.com/a/m7M7UbC

Coś od siebie: pozdrawiam

• Haha 5

2 minuty temu, XoreK napisał:

O tak się spodziewałem tego, widzę ze mówić ci nic nie daje, co chwile podjeżdżałeś ze swoimi "kolegami" i utrudniałeś nam RP. Pisałem reporty na ciebie ale widocznie osoba która je przyjmowała nic z tym nie robiła więc zareagowałem sam. Fakt popełniłem błąd. Wróćmy do twojego zachowania które ukazałeś na owym terenie. Przeszkadzało ci nawet RP które odgrywaliśmy na drodze. Jak nie masz się na kim wyżyć to zapraszam na serwer Freeroam. Ja karę przyjmę na klatę w porównaniu do twojego zakazu prowadzenia pojazdów który dostałeś ode mnie za odwalanie na koszarach.  Za wszelką cenę chcesz mnie ud***ć także pozdrawiam i czekam na więcej skarg. 😄 

takze pozdrawiam, chcialbym takze zwrócić uwage na rp, które odegrałem ze mialem awarie silnika 🙂 

• Haha 1

Przyjechaliśmy na szkolenia z RP dla akademików. Gdy wjechaliśmy na teren. Nie były postawione żadne pojazdy. Wtedy przyjechał Maksiu, Kosin, Ziarniak i ktoś tam jeszcze. Po czym zaczeliscie tepać samochody, wtedy Kosin powiedział coś w stylu: "Ale bedzie teraz samochódów". Wtedy zwykle odjechaliśmy z miejsca. Ponieważ przeszkadzaliście i odrazu tepaliście pojazdy. Gdzie wcześniej ich nie było. Wtedy Xorek kicknął Maksia i zwyczajnie odjechaliśmy, jadąc gdzie indziej. Co jeszcze Kosin. Zaczął za nami ciągle jezdzić, i jezdzil za nami aż pod koszary.
Skarga bez sensu, ponieważ to Wy zawiniliście a nie my, bo niby skąd mieliśmy wiedzieć że to jest czyiś teren, nie widząc blipu domku lub samochodów na parkingu. 

• Dzięki 1
  • Haha 1

1 minutę temu, XoreK napisał:

odegrałeś RP krzycząc do mikrofonu na VC i wyzywając podchorążych. Ciekawe bo jakoś nikt nie chciał z tobą odegrać RP bo odwalałeś.    Świadek: @HAGO1237 . Pozdrawiam

Oj, tak sie sklada ze mam nagrane cale RP i mowilem tylko na vc ze mam awarie :DDDD

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.