krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Nick oskarżonego: szymex21 Data i godzina zdarzenia: 15:20 09.12.2020 Opis sytuacji: no mila przejazdzka z psp Dowód: https://imgur.com/a/37Mi1UC Coś od siebie: milo bylo 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tak jakby ciężko to uwzględnić czy to ty kierowałeś czy on bo jest ss zrobiony z tabem i bardziej widac że siedzi po prawej stronie :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 19 minut temu, Spectra napisał: Tak jakby ciężko to uwzględnić czy to ty kierowałeś czy on bo jest ss zrobiony z tabem i bardziej widac że siedzi po prawej stronie :C a reszta ssow? i ja kierowalem a on ze mna jechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Uhuhu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 XDDDD mistrzostwo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Był skoczek i typ był na jakimś wysokim budynku i miałem negocjować to powiedział że ze mną wleci nie chciałem robić 0rp to wleciałem z nim na górę i negocjowane 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsoX Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 No ja tak wczoraj mialem tez na maze bnku skoczka a nie mieli jednostki do negocjacji no trudno sie mowi e ze ty mu to pewnie zaoferowales to juz nie wina szymexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 jak nie jego wina wie że się tak nie robi bo to odwalanie XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odwalanie? Próba za wszelką cenę wykonać RP to fajne odwalanie co nie? A krakanax po za tym męczył każdego na RP możecie się zapytać sama (xdawidex i dawidka18) że nie dawał nam spokoju i nalegał żebym wykonał rp jak bym zrobił 0 to i tak by miał skargę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 tak odwalanie było się chociaż barierkami wbić a tak to zrobiles 0rp ;pp i przeproś Xorka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Za 0 rp nie dostaniesz skargi, jeżeli był na budynku to chyba logiczne że nie masz jak tam wejść, a nawet jeśli to nie wsiadasz do kogoś tylko piszesz rapsa o przytepanie na górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Bo jak bym zrobił 0rp A mogłem zrobić RP to I tak by było na mnie co bym nie zrobił to na mnie e tym wypadku To przepraszam za błąd nie wiedziałem że mogłem dac w takim wypadku 0rp będę wiedział na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 5 minut temu, Hornet napisał: tak odwalanie było się chociaż barierkami wbić a tak to zrobiles 0rp ;pp i przeproś Xorka Barierkami wbić chłopie to jest odwalanie wbijanie barierkami już większe @Mandarynka rób jak chcesz moja wina była że do tego człowieka wogóle się odezwałem Jedyne co miałem na myśli to odebrać rp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 ale ja tylko zaproponowałem, nie musiales sie zgadzac i wsaidac do autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 6 minut temu, krakanax napisał: ale ja tylko zaproponowałem, nie musiales sie zgadzac i wsaidac do autka Zaproponowałas? Męczące przez 2 godz chociaż były bl9kady i blipy to wjezdzales i męczyłem każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Godzinę temu, Szymex21 napisał: Odwalanie? Próba za wszelką cenę wykonać RP to fajne odwalanie co nie? A krakanax po za tym męczył każdego na RP możecie się zapytać sama (xdawidex i dawidka18) że nie dawał nam spokoju i nalegał żebym wykonał rp jak bym zrobił 0 to i tak by miał skargę Ale proszę tu nie kłamać 🙂 nic nie mówiłem że będzie skarga za 0 rp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 24 minuty temu, belmondo1337 napisał: yebac 60 na psp to można 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 11 minut temu, krakanax napisał: Ale proszę tu nie kłamać 🙂 nic nie mówiłem że będzie skarga za 0 rp Chłopie mówiłam ci że zrobię 0rp to ty nalegales żebym wykonal rp a noe chciałem potem miec pretensji ze nie wykonalem rp więc nie próbuj na siłę wszystkim mówić że ty nie nalegales bo jest tyle ludzi co słyszeli że to ci się nie uda Więc chłopie nie wkręcaj kitu każdemu bo i tak prawda wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 38 minut temu, Szymex21 napisał: Chłopie mówiłam ci że zrobię 0rp to ty nalegales żebym wykonal rp a noe chciałem potem miec pretensji ze nie wykonalem rp więc nie próbuj na siłę wszystkim mówić że ty nie nalegales bo jest tyle ludzi co słyszeli że to ci się nie uda Więc chłopie nie wkręcaj kitu każdemu bo i tak prawda wyjdzie ale typie, po co klamiesz? wiem ze minusa nie chcesz dostac ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 17 minut temu, krakanax napisał: ale typie, po co klamiesz? wiem ze minusa nie chcesz dostac ale bez przesady Ja nie dostałem loty wyxywając skoczka na slużbach Głos należy do @Mandarynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 5 minut temu, Szymex21 napisał: Ja nie dostałem loty wyxywając skoczka na slużbach Głos należy do @Mandarynka ja rowniez nie dsotalem loty, napisalem odejscie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, krakanax napisał: ja rowniez nie dsotalem loty, napisalem odejscie 🙂 Ale się spspłakałes za minusa q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 10 minut temu, Szymex21 napisał: Ale się spspłakałes za minusa q nie, po prostu nudno jest tam wg. mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Członek frakcji został ukarany. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi