ziarniak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) No niestety przychodzi ten czas, na odejście z serwera tak to jest gdy osiągnie się wszystko co chce na serwerze i już czuje się braku do chęci do gry... Na serwerze gram już ponad rok z czego pól roku byłem w administracji. Na serwerze spędziłem ponad 1100 godzin i przez, które poznałem wiele dobrych osób, które wymienię niżej. Najpierw chciałbym podziękować @Smallspy. Za całą pomoc w Administracji za to, że gdy zawsze potrzebowałem pomocy praktycznie zawsze mi odpisywałaś na wiadomości prywatne. Za wiele gierek w lola oraz dzięki za SG Dziękuje ci za wszystko ❤️@Inder00 Tobie dziękuje za szansę w administracji, i osiągniecie takiej wysokiej rangi na Administracji jaką jest Administrator ROOT za pomoc gdy jej potrzebowałem i za wygranego Feltzera od ciebie ❤️@idk Może i bardzo mało gadaliśmy ale były gierki w Amonga. Dzięki Teraz przejdę do reszty osób.@Kosin - Jesteś totalnym k0xem handlarzu i odwalaczem na serwerze❤️@argo_ramiro - Go vlider SAPD i administrator ❤️ @Kizzy - Jesteś kozakiem i opiekuj się tymi samcami@Gabryrs_ - Kiedyś się długo grało razem w org teraz lecisz po zarząd w sarze i kozak zloty w GTA 5@XoreK - Trzymaj się w PSP i lecisz pod vlidera w psp@NinjSS Dzięki za sapdy i za zloty w GTA 5@Simon. Fajnie się grało w Lige @-M4ksiu- - Jestes totalnym szefem kc ❤️@BillyKid - Jestes koxem w lige lecisz po vlidera w sarze i dzieki za SG❤️ @Tredox - Ty tez jesteś koxem lecisz po zarząd oraz dzięki za SG@knapix - Najlepszy lider frakcji może zagramy kiedyś w etsa i dzięki za SG@Apellovskyy - Fajnie grało się w minecrafta i etsa@reftixd - Admin jest to teraz lecisz po Roota ❤️ @#WILKU - Dzięki za starą wspólna organizacja z Gabrysiem i Normim oraz zloty w GTA 5.@MeFiuFiu - Kozak freestyle @MrThePat - Szef@Karot - Jesteś kozakiem w lige i hoc na ts pls pls pls haha ❤️ @Blackdream - Grało się kiedyś@PajaPel - Dzięki za SG oraz wycenianie aut.@Ju$tKruci - Jesteś szefem ❤️ lecisz po adma znowu @Monsterr - lecisz nie po admina tylko roota ❤️ @SynWerci - Jestes kozakiem lecisz po admina@twojtato - Dzięki za GTKWN i granie kiedyś w ets@Wercia - Lecisz po zarząd sapd@Error_game - Kozak w lola grasz.@Kaczaaaeak - Szefik totalny@sam_sung - Szkoda, że lota w samc odwalaczu ;cc@Mietek_89 - Kiedy dayz ? haha naura@JASNY - elo kartelowcu @lordsmif - biedak@KQBA - Może cie na początku nie lubilem ale jesteś koxem@Dzwoneczek - Dzięki za tego trade id 2 na 52 ❤️ @LubieOgorki - Kiedy audycja ? Dziękuje wszystkim... Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Ziarniak 2 1 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Papa 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Myślałem że dziś mnie już nic mnie nie zaskoczy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nuuuuub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Siemka ty też ❤🙁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Czemu? Stary nie żartuj:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Trzymaj się, wróć do nas kiedyś i wbijaj na ts'a ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ale ho na lige plis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zawsze CI pomogę! Będę tesknić. 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nara maolat trzymaj się tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Trzeba jeszcze kiedyś zagrać w lige. Żegnaj ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Bajo 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) smuteczeq, w ligusie chyba jeszcze zagramy trzymaj się tam ziarnix ❤️ Edytowane 12 Grudnia 2020 przez reftixd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASNY Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 3maj się kartelowcu 😞 powodzenia na nowej drodze zycia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) papa ❤️ dzięki, że oznaczyłeś xd Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Michałek.PDW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Trzymaj się 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzięki, elo 320 gangusie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 mam nadzieję że wrócisz! trzymaj się tam☹💔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 co? ziarnix :(((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 O nie :c Trzymaj się ziarniak ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nie rup tego ziarnix:c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 3maj sie mordziaty. wpadnij kiedys pogadac 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nigdzie nie iciesz bo mi jerzcze nie pofieciaues nuubie11!!!!!!!1! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Papatki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi