twojtato Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Nie wiem od czego zacząć, nie chcę dużo pisać jak,po co i czemu. Poprostu niechęć oraz sprawy niepoukładane. @Inder00- dzięki za wszystko heh @idk- za odpierdalanie ❤️ @Smallspy.-za szansę w administracji,mam nadzieję że jak się wszystko poukłada nie zapomnisz o mnie ❤️ @KrzysztoW-oddawaj mi moją strzelbę i dodaj nową podmianke XD --- @Gabryrs_-za początki na serwie i nie tylko, kontakt trzymamy mam nadzieję❤️ @argo_ramiro-lecisz dalej oraz dzięki za pomoc ❤️ @#WILKU-trzymaj się mordo @Normi-dzięki za sapd @NinjSS- dzięki za szansę w sapd @Wercia- Sama wiesz za co ❤️ kontakt trzymamy hehe @MrThePat- za to że byłeś spoko mordą dzięki za wszystko ❤️ @Adamiec- odpierdalanie dzięki wariacie @Koczobamp -spoko morda @chica- z tobą kontakt musi być ❤️ @Kosin -a z tobą dużo by było hEhE dzięki przyjacielu @Spiruk- wariatec kontakt trzymamy @lordsmif-trzymaj się ! @JASNY- wariat xD dymy z. Bazą xD @Kaczaaaeak- nie zmieniaj się @-M4ksiu- dzięki @Tredox odwalacz @BillyKid żegnaj @Karot- dzięki Mordko za wszystko chyba nie było źle @reftixd wieczny support heh co nie admin ?! Nie no powodzenia mordo ❤️ @Dovki- wariat @MeFiuFiu- kozak @papcio- za dawanie mi free zpjtek @Tosteruwa tyyyy wariacie ty dzięki za wszystko! ❤️ @XoreK- z tobą to było wesoło xD @Monsterr- przyjeżdżaj wiesz gdzie i pijemy heheh a nie ❤️ @Ju$tKruci- dzięki za dobre chwilę @MDeath- kox jesteś nie zmieniaj się kontakt musi być xD @Error_game- Tesla bym bum dzięki za wszystko mordo bo dość długo się znamy @Ziarniak-również dzięki za ets kontakt trzymamy pisz jak coś ❤️ @sam_sung- ja ci dam odwalaczu @LubieOgorki- a ty kozak czasem down ale nie zmieniaj się kontakt trzymamy! @Canabis @Cannabis- gruby pisz coś a nie dzięki za wszystko ❤️ @Mietek_89- my to chyba długo będziemy trzymali kontakt wariacie ❤️ @TOMEO- kozak dzięki za sapd @Blackdream- kiedy payday ? XD @Kizzy- lecisz dalej mordo z samc ❤️ @SynWerci- lecisz wyżej mordo dzięki ! @KQBA- ty też leć wyżej ! @Teresa23- wariacie @wypakuj- trzymaj się mordo 😛 @Ajda z tobą to dużo xd @Half_Borowik lecimy dalej ! @turek_5- dalej to samo @Mosiu.-w następnym tygodniu gramy @Hajko322- dzięki mordo @3NTERP1KSULARNY pedał nie no dzięki za wszystko ❤️ @OliwieR45. Nie gniewam się heh @lelos-nje śpi @cinekox wychodz z domu i na miasto ze mną do uja xD @kujukwangu1-ach te sapd @Michałek.PDW tobie wybaczam niektóre błędy ale musisz się ogarnąć, dzięki za wszystko! @Olki młody wariat xD @Apellovskyy za cska dzięki @filipson dzięki że mi rp zepsułeś ostatnio xD nie no dzięki @_ZIIOLO- najlepszy root xD dzięki mordo za organizację i nie tylko @Mentorek dzięki za wszystko młody Dużo was, starałem się nikogo nie pominąć jeśli to zrobiłem przepraszam cię, Dziękuję wam wszystkim za super chwilę ale mój czas już powoli się kończy. Dziękuję. ❤️ Edytowane 13 Grudnia 2020 przez twojtato 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzięki za wszystko, trzymaj się przyjacielu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiruk Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 zegnaj, 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 stary wróci z mlekiem po 14 latach pewnie, spokojnie nawet żegnać się nie trzeba 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 nie no dadi... kontakt jest, mam nadzieję że wrócisz 💔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 dzięki za radę, trzymaj się w świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dlaczego to tak. Panie w wakacje wbijamy na libacje alkoholową :))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 3maj sie szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Naura szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Trzymaj się kontakt jest to bedziemy pisać ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewaaa Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Trzymaj się wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 O ty xD siema 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Wracaj, muszę Ci z palki zajebac :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 3maj sie mordo zagrajmy kiedys w cs'ka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek_5 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Dzięki mordo za szanse w GTKWN😣trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 uhuhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ojciec wracaj jak najszybciej będzie mi ciebie brakować 😪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 ale w cs gramy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 naura naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Szkoda;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Dzięki za GTKWN ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 naura :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Co sie pograło razem stary pijany to nasze szkoda żę już spierdalasz ale kontakt będzie no i wbij do nas na ts`a czasami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Trzymaj się. Z fartem ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 chej chej ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi