Herooosek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Nick : _XLupixX_ SID : 4552 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Sekcyjny powód : Ponieważ z frakcji się już wypaliłem oraz wyzywają. Inder nie dodaje nic do SAFD dodał nowe koszary i co i 20% tego zostało usunięte i nie chce mu sie dodawać nowych. @Mandarynka @XoreK 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ale płaczki z was 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 el0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 27 minut temu, grzibekszef napisał: #placzgaming+ medyk to nie 20% frakcji to jest 50% frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 33 minuty temu, czitos napisał: Sorry, że sie wypowiem ale żeby mieć te SGRmed to trzeba coś potrafić, a jedyny kto u was czai RP medyczne jest Mandarynka więc te twoje 50% jest takie xd. a ja ? 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 chyba tylko ja z grzibkiem sie nie prujemy i nie płaczemy o te koszary i wszystkie zmiany jakie są teraz XD @grzibekszef ale my kogzy 😎 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @paniemietku a dobra SAMC ratuje życie a nie SAFD, SAFD wyciąga poszkodowanego ale go nie ratuje bibblethump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Teraz, mazi napisał: jedź sobie pod randomowe koszary PSP w życiu realnym, i zobacz czy stoi tam karetka 🙂 Nie no mazi przyjacielu on wie lepiej ma 13 lat i jego matula pracuje jako pielęgniarka w PSP to wie lepiej tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Teraz, czitos napisał: u mnie w mieście jest JRG 1 i JRG 2 w tym 2 grupy specjalistyczne chemik i wodno-nurkowa, żadnej karetki nie ma ale torbę r1 mają 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nie no te niektóre wypowiedzi wyglądają tak jakby oni serio nie wychodzili z pokoju od kompa Tak btw od kiedy PSP ma karetki xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 I po co nam torba r1 może nie być obiektu ale i tak podchodzisz do GBA i piszesz /me wyciąga torbe R1 PSP i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artos_games Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Odchodzi dla atencji xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 ale @Franekxda i @Artos_games po co się udzielacie że dla atencji chociaż nie znacie tak naprawde powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 15 minut temu, BillyKid napisał: A ja jestem w sara i nie mieliśmy aktualizacji od kilku dobrych miesięcy i nikt nie płacze pozdrawiam z fartem Mi za***ali 8 aut i nikt nie płakał 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi