DonGrasso Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Także na mnie jest już pora, dostałem bana, 2 razy kierowałem to do osoby banującej a odrzucają to inne osoby. Dzięki za fajnie spędzony czas na serwerze. Może w 2033r wróce jeszcze cos zagrać. Grałem od 19 Kwietnia do 20 Lipca. 😉 Cóż, dzięki jeszcze raz.@Inder00 @Perzu Lecicie dalej z serwerem i powodzonka @Cannabis @artisek @Budzik @SZYMUŚ Dzięki kociaki za odwalanko ❤️ @DanTe Dzięki kocie za SAMC i SAPD i sposób na wchodzenie na budynki @Txz Na roota ❤️ @AdThree Dzięki za szanse w SAPD @Sonicki Choć masz bana, to i tak ci dziękuje za szanse w SAMC @GMWolf414@Univz@BaaReQ Dzięki za patrole na służbie i ratowanie ludzi xdd @BigKrzak Dzięki ci za te pierwszą większą organizacje i atmosfere w niej @draco Dzięki za te RP i SAPD @Netto Dzięki za szanse w Fabryce Aut Jeśli o kimś zapomniałem to wybaczcie, mykam na lola i z farcikiem ❤️ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 siema 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) kociaku ja też odszedłem to na mesku tam jakiś serwerek ogarniemy gdzie będziem se grać razem ❤️ Edytowane 31 Lipca 2019 przez Cannabis 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Root rootem, ale mam odpoczynek i nie wiadomo czy będą mnie chceli. No żegnaj , pamiętaj kontakt mamy na disc pisz jak coś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWR235 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 😭Dlaczego więcej osób dostaje bana😭 żal czytać jak ktoś odchodzi z serwera naprawdę kto tak myśli +1😭😭😭 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanTe. Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 3maj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Trzym się grasso.. podaj DSC na pv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi