BrunoxD Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Twój nick: BrunoxD Nick pracownika, na którego jest skarga: mojson, Bist3k Powód skargi: Nie dość, że koledzy zabrali mi z posesji autka to jeszcze wpisali powyżej 24h na parkingu publicznym i dali kare 10kk mimo, iż w taryfikatorze jest 7.5kk. Error powiedział mi, że ten parking to moja posesja, jeżeli administrator ROOT, bądź ktoś wyższy w SARA, który się na tym zna powie że to nie moja posesja to zrozumiem. Jeżeli to moja posesja to liczę na zwrot 100kk oraz co najmniej 1 degrad dla obydwóch panów. Jeżeli okaże się, że jednak to nie moja posesja to zwrot 25kk oraz co najmniej 1 degrad za nieznajomość taryfikatora, a raczej celowe zawyżanie, żeby więcej zarobić. Niestety macie nieszczęście, ponieważ znam taryfikator i nie dam się nabrać jak wiele osób, które okradliście w ten sposób Data i godzina zdarzenia: zobaczyłem to przed 16 Dowody:https://imgur.com/a/3Bv0yLd Edytowane 30 Grudnia 2020 przez BrunoxD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 jeżeli mi w jakiś sposób udowodnisz ze rzekome auta stały na tym parkingu to porozmawiamy o ukaraniu pracowników a jak narazie brak wystarczających dowodów . slołój dowody i odezwij się na pw 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi