grandpa_spectra Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nick oskarżonego: Franekxda i Kubaczek Data i godzina zdarzenia: Rano Opis sytuacji: No był skoczek i pan franek z Kubaczkiem zamiast zrobić normalnie zabezpieczeń to zrobili XD Dowód: https://imgur.com/a/Fee2XoT Coś od siebie: minuz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 https://imgur.com/a/Yrpurk4 tu jeszcze jest jak vikt0r i uszi się bawią 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Pisze z innego konta bo na tam tym mam mute a więc tak było rp ale więc ja robiłem rp a kubaczek zabezpieczał strone po której był spectra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 1 minutę temu, Agatacut napisał: Pisze z innego konta bo na tam tym mam mute a więc tak było rp ale więc ja robiłem rp a kubaczek zabezpieczał strone po której był spectra Sajmoneq może to potwierdzić że robiłeś je razem z nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 ale z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 2 minuty temu, Agatacut napisał: ale z tyłu z tyłu wygląda tak samo jak z przodu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 potem się wypowiem bo gram w mc 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ale Franek czemu winę dajesz na akademię ty masz akademię uczyć A nie bronić się ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 ja nic nie rzucam ale gram w mc nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi