Toomekk Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) @Inder00 dzięki szefie za administrację @Smallspy. tobie też dziękuję za administrację 😁 @Tome_kk prowadź Sare dalej tak dobrze jak teraz hehe, a i po roota leć bo jako jeden z niewielu na niego zasługujesz ( chyba jeszcze kiedyś pogadamy na tsie ) @Sebastos ten to robi karierę w Sarze na prpg kekw. @#WILKU siema zielony, jeszcze będziemy gadać na tsie to się nie żegnam. @Gabryrs_ to samo co wyżej hehe @argo_ramiro tu też XD @Normi tutaj kariera kręcona na 4l 😂 @BillyKid myślę że też jeszcze będziemy gadać ( wiesz kogo trzeba tępić XD ) @Kosin. Leć po zarząd w Sarze bo widać, że się zmieniłeś @Wujaszek dzięki za gadanie nocami heh @kuchenkaa SATK XD pewnie się dostaniesz hehe @typowyk @ja3kubeq(ja3głupek) nie toleruje was ale baj (fajne permy kekw) @NinjSS dzięki za te 2 tygodnie sapd 😔 @MrThePat dzięki za wożenie dupska na akademii @Wercia wszystkiego najlepszego 🎉 @FUSH69 leć po tego suppa znowu (dzięki za sapd) I reszcie których nie oznaczyłem/zapomniałem o nich też dzięki i żegnam hehe A prawie zapomniałem @-Maciuś- zmieniłem zdanie Edytowane 17 Lutego 2021 przez Toomekk 1 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kurcze narka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 No nic no, narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 NARA TOMISŁAW albo nie ? ch*j to wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 No i nie będziesz mnie już kickować. Naura Tomisławie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 nie... wracaj jak najszybciej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Bruh, widzimy się na czwartym życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Trzymaj się tomus widzimy się w czwartym życiu ❤️ Edytowane 13 Stycznia 2021 przez argo_ramiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, JustKruci napisał: Bruh, widzimy się na czwartym życiu O fak zapomniałem o tobie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Było było sarowane c; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 3maj sie . widzimy się jutro heh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 See you 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Siema szefie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 dziękuję Tomku bez podłogi i liczę że jeszcze wrócisz, w kontakcie hej😔❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 hej cześć siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Elooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Najlepszy laweciarz i atmin dzięki za wspólną grę i gadanie na ts'ku ❤️ Powodzenia wiesz gdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Siemano fajnie sie po nocach grało szanuje za ostatni punkt 🙂 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Papatki tomuś wracaj szybkoo ❤️😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 3maj się mam nadzieje że jeszcze pogadamy na ts. Dzięki za SAPD ,SARA i powodzenia wiesz gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @Toomekk my się nie żegnamy, mamy kontakt jak coś hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, Sebastos napisał: @Toomekk my się nie żegnamy, mamy kontakt jak coś hehe Pewnie, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 kurła tomek a gdzie ja ? Trzymaj się tam i wróć do nas szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Fajnie było kiedyś nocki pograć, w sarze też fajnie było razem na zarządzie posiedzieć, później trochę się to dziwnie potoczyło no ale bajo 😝 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Otóż to widzimy się w nowym życiu na innej wyspie KC ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi