Herooosek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nick oskarżonego: maciek8703 Data i godzina zdarzenia: 29.01.2021 23:43 Opis sytuacji: Jestem pod koszarami z kolegą a my widzimy jak maciek jedzie GBA na sygnałach świetlnych i głosowych chyba oznacza to że jechał całą drogę z bombami Dowód: https://imgur.com/a/XV4Dt10 Coś od siebie: Liczę na minusa lub ostrzeżenie :0 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 pogczamp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 XDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 No co jedno proste wytłumaczenie jedziesz syrenami po całej mapie bez wezwania 34 minuty temu, dolarsx2121 napisał: Dostanę to dostanę minusa mój błąd ze mialem off dziwieki @Szymus21 @_XLupixX_ wbijcie dzisiaj na ts ❤️ Tak samo miałeś Problem z tym że nie gaszę prądownicą dębową gdy nawet o takim czymś nie wiem więc skąd mam wiedzieć ze jest prądownica dębowa? Chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 trąbiłem po żeby dodatkowo słyszeli że jedzie pojazd na sygnale i żeby zjeżdżali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 To czemu też skarga mnie się tyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 1 minutę temu, dolarsx2121 napisał: bo widać ze nawet nie przeczytałeś wbij TS teraz mam sprawe @Yanke$.nie o to chodzi tylko jak roblismy rp na tym co cie wywalilo typy podjechali i trąbili nam caly czas Jak na razie nie mogę nie mam całego wolnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Teraz, dolarsx2121 napisał: @Yanke$.nie chodzi o to ze my trąbielismy tylko o to ze typek jak byles na Rp wtedy co kanpix wytepytal patrolowke typek wtedy trąbil A co jest z tym związane ze skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 i tera 60 sie odpalają XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 wgl po co się wtrącasz bo chyba ci się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, dolarsx2121 napisał: Gdy byliśmy na TS nawet gadaliśmy z @Xeno nawet o tym nic nie wspomniałeś dla czego? gdy wyjaśnialismy all problemy? co bo gdy powiedzialem prawdę ci to zabolało i zaczł za mną jdz? a nie to @Szymus21 coś tutaj gadał może ty się wypowiedz? @Szymus21bo to ty coś caly czas na VC gadałeś w 2 robiliscie Rp @Szymus21 Zabolała Prawda na pm i zaczł za mną jdz tak po RP tak? PS:Króliki sałaty? @Szymus21bo widzę ze jestes na forum to wypowiesz się? @Szymus21Czy może teraz nawet nie odezwaliscie się na VC? Bo rozmawialiśmy o ważniejszych rzeczach niż to ❤️ 6 minut temu, Meneliusz napisał: wgl po co się wtrącasz bo chyba ci się nudzi A ty siedź cicho bo Ciebie ta skarga nie dotyczy i nie zostałeś proszony o wypowiedź oraz nie byles przy tym Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Szymus21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artos_games Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 34 minuty temu, reftixd napisał: XDF O łefti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 14 minut temu, dolarsx2121 napisał: No to widzisz a dostanę tą odpowiedz co ja robilem wyciągalem ciebie silnik zalwalem czy wyciągalem silnik bo od wczoraj czekam na odp no to jak gadalismy o ważniejszych sprawach to dlaczego gdy byl jeszcze czas bo siedzieliscie z 10min jeszcze na ts nie powiedziales o tym problemie? To ty głuchy jesteś czy co z 10rqzy powiedzieliśmy o co chodziło q ty nadal swoje 18 minut temu, Meneliusz napisał: i tera 60 sie odpalają XD Odezwał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 zobacz sobie ile razy mnie oznaczyli tera ty się wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 14 minut temu, BloodsTM napisał: W czym masz problem japie#dole nie twoja sprawa odeszłeś z SAFD to już w nich nie jesteś i sie nie udzielaj bez umysłu bo sam lepszy nie jesteś jak w stroju cywilnym w GCBA jeździłeś XD Ojoj masz jakiś dowód odzywam się ponieważ zostałem 5razy oznaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi