Kyniux Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nazwa tematu: Skarga na [TurbOsam_sung] Twój nick:Kyniux Nick pracownika, na którego jest skarga:TurbOsam_sung Powód skargi: bezprawne zabranie pojazdu na lawetę Data i godzina zdarzenia:około godziny 1 1.30: 30 .01.2 Dowody Jadę sobie z kolega z mecha sf w stronę kasyna a tu Praconik SARA na lawecie wjechał we mnie nie że miałem do tego problem bo mi coś takiego nie przeszkadza ale koledze z boku juz tak , więc po prostu brzydko do niego coś tam odpowiedział a ten pracownik SARA czyli TurbOsam_sung zabrał mnie razem z samochodem na lawetę gdzie byłem w pojeździe . Zabrał mnie gdzie ja go kur*wa nioe wyzywałem tylko osoba obok jedziemy w stronę PP sf i przejeżdżał obok _Bist3K_ zapytał sie ''co się stało'' coś w tym stylu gdzie ja w tym momencie powiedziałem na Voicechatcie do TurbOsam_sung że to nie ja go wyzywałem tylko mój kolega i że by mnie odstawił no to TurbOsam_sung napisał że mnie nie zauważył że kierowcy. I zapytał się _Bist3K_ czy może mnie zabrać na pp jak pasażer go wyzywał on na to że tak a z tego co wiem to pracownicy SARA ( Laweciarze ) nie mogą czegoś takiego zrobić od tego jest support bądź administracja za wyzywanie jest mute a nie SARA a po za tym zabrać samochód w takiej sytuacji może wtedy gdy pojazd utrudnia pracę frakcji a ja nic takiego nie robiłem nawet go nie taranowałem tylko od razu po tym jak on w mnie wjechał zapakował mnie na lawetę od razu Przypominam że od karania za obrażanie jest support albo admini,prosił bym o zobaczenie chatu na zdjęciu z lawetą. dowody są w linku https://imgur.com/a/WChiGBI 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 @sam_sung Wypowiedz się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Przepraszam ze sie wypowiadam ale Samsung Ostatnio jechal na sara z mutem. https://imgur.com/a/wyxNrkp Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 34 minuty temu, Leon napisał: Przepraszam ze sie wypowiadam ale Samsung Ostatnio jechal na sara z mutem. https://imgur.com/a/wyxNrkp Już wyjaśnione 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 35 minut temu, Leon napisał: Przepraszam ze sie wypowiadam ale Samsung Ostatnio jechal na sara z mutem. Ale, że aż taka 60 ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 55 minut temu, Leon napisał: Przepraszam ze sie wypowiadam ale Samsung Ostatnio jechal na sara z mutem. https://imgur.com/a/wyxNrkp to żeś doj**ał teraz nie powiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Teraz, Dwutakt napisał: gadacie na niego ze jest 60 a samsung sam sie ro***erdala na kazdego ale ok wolak ty to sie już kurwa nie wypowiadaj bo co jak co ale ty lepszy nie jesteś 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyniux Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nadal nie uzyskałem odpowiedzi od samsunga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 41 minut temu, Kyniux napisał: Nadal nie uzyskałem odpowiedzi od samsunga ? Tak ponieważ mam życie prywtne i nie było mnie w domyu Więc tak Po 1 nie wjechałem w ciebie tylko ty we mnie. Po 2 To prawda że myślałem że kierowca wyzywa lecz wyzywał pasażer leczy ty też nie byłeś święty. Po 3 To z kim ty jeździsz z jakimś chłopem bez honoru co po rodzinie wyzywa. Po 4 Upomianłem twojego kolege trzy razy żeby sie ogranął to dalej obrażał jeszcze bardziej. Dzięki wszystkim którzy się za mną wstawili ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Tome_kk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi