Skocz do zawartości

Skarga na pracownika SARA TurbOsam_sung

Kyniux
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa tematu: Skarga na [TurbOsam_sung]

Twój nick:Kyniux

Nick pracownika, na którego jest skarga:TurbOsam_sung

Powód skargi: bezprawne zabranie pojazdu na lawetę

Data i godzina zdarzenia:około godziny 1 1.30: 30 .01.2

Dowody

Jadę sobie z kolega z mecha sf w stronę kasyna a tu  Praconik SARA na lawecie wjechał we mnie nie że miałem do tego problem bo mi coś takiego nie przeszkadza ale koledze z boku juz tak  , więc po prostu brzydko do niego coś tam odpowiedział a ten pracownik SARA czyli TurbOsam_sung zabrał mnie razem z samochodem na lawetę gdzie byłem w pojeździe . Zabrał mnie gdzie ja go kur*wa nioe wyzywałem tylko osoba obok jedziemy  w stronę PP sf i  przejeżdżał obok  _Bist3K_ zapytał sie ''co się stało'' coś w tym stylu  gdzie ja w tym momencie powiedziałem na Voicechatcie do TurbOsam_sung że to nie ja go wyzywałem tylko mój  kolega  i że by mnie odstawił no to TurbOsam_sung napisał że mnie nie zauważył że  kierowcy. I zapytał się _Bist3K_ czy może mnie zabrać na pp  jak pasażer  go wyzywał   on na to że tak a z tego co wiem to  pracownicy SARA ( Laweciarze ) nie mogą czegoś takiego zrobić od tego jest support bądź administracja za wyzywanie jest  mute a nie SARA a po za tym zabrać samochód w takiej sytuacji może wtedy  gdy pojazd utrudnia pracę frakcji a ja nic takiego nie robiłem nawet  go nie taranowałem  tylko od razu po tym jak on w mnie wjechał zapakował mnie na lawetę od razu Przypominam że od karania za obrażanie jest support albo admini,prosił bym o zobaczenie chatu na  zdjęciu z lawetą. dowody są w linku https://imgur.com/a/WChiGBI

• Like 1
  • Haha 1

41 minut temu, Kyniux napisał:

Nadal nie uzyskałem odpowiedzi od samsunga ?

Tak ponieważ mam życie prywtne i nie było mnie w domyu

Więc tak

Po 1 nie wjechałem w ciebie tylko ty we mnie. 

Po 2 To prawda że myślałem że kierowca wyzywa lecz wyzywał pasażer leczy ty też nie byłeś święty. 

Po 3 To z kim ty jeździsz z jakimś chłopem bez honoru co po rodzinie wyzywa.

Po 4 Upomianłem twojego kolege trzy razy żeby sie ogranął to dalej obrażał jeszcze bardziej.

Dzięki wszystkim którzy się za mną wstawili ❤️ 

• Haha 1

• Tome_kk zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.