Szymus21 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Nazwa Tematu: Pochwała na meneliusz Nick pracownika: meneliusz Data i godzina zdarzenia: 05.02.2021 11:30 Opis sytuacji: grałem z kolegą w piłke i nam wpadła piłka na drzewo i musiałem wejść na drzewo lecz bardzo bałem się zejść lecz przyjechał dzielny strażak meneliusz i mi pomógł a pan variatek pięknie zabezpieczył ❤️ Dowód: https://imgur.com/a/xUvzLtE Coś od siebie: no plusik Edytowane 5 Lutego 2021 przez Szymus21 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 To nasza praca wykonujemy ją nieważne jaka sytuacja ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 3 minuty temu, Meneliusz napisał: To nasza praca wykonujemy ją nieważne jaka sytuacja ❤️ ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi