Rewilo Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Nick pracownika: @Anozielony @Jurek2115 @JAJO. Data i godzina zdarzenia: 08.03.2021 11:11 Opis sytuacji: pracownicy frakcji SAFD po tym jak się błąkałem bo ich bazie spotkali mnie i z miłą chęcią oprowadzili mnie po prawie całej bazie oraz @Anozielony opowiadał mi od czego są pomieszczenia, jakie mają skiny do czego one są i jakie frakcja posiada wyposażenie. Dowód: Coś od siebie: Dziękuje pracownikom za miłe zapoznanie się z bazą. Edytowane 8 Marca 2021 przez RewiloS 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anozielony Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 też dzk ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Ojej pieknie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitmanoo Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Brawo panowie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi