nacxx Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nazwa Tematu: Skarga na Moris_Games Nick oskarżonego: @Moris_Games Data i godzina zdarzenia: 11:50 18.03.2021 Opis sytuacji: Był za mną pościg i zrobiłem wypadek. Z tego co wiem SAFD nie miało jednostek i jeden z SAPD zaczął gasić samochód i późnej przyjechał oskarżony i zaczą się przywalać do SAPD. Dowód: https://imgur.com/a/XQ6SqhZ Coś od siebie: minus lub upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Chciałbym dodać od siebie, że osoba oskarżona nie potrafiła zachować spokoju biegała uzywala animek typu /rolki, skakała pod gba jaki i po karetce jak spadała z wiaduktu (jeśli będzie trzeba moge podesłać ss'y) Edytowane 18 Marca 2021 przez Bary_ Dopisanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moris_Games Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 do tego co Bary tam mówi to się przyznam ale naxx ja się nie pultałem z mojej strony to inaczej wyglądało musiałeś inaczej ty to odebrać ponieważ przyjeżdżam na wypadek a SAPD chce wyciągać poszkodowanego bez założenia mu kołnierza ort. no hello gość był do góry nogami jakby przeciął mu pasy bez kołnierza to mógłby zdecydowanie gorzej wyjść z tego wypadku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi