aBlue Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nick : Teddy SID : 15266 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Starszy Strażak powód : Idę do pracy, znalazlem robotę i brak czasu na serwer oraz frakcję, Dziękuje @Mandarynka zaakceptowanie mnie na stopień podchorąży no cuź długo nie byłem @XoreK oj korek znaczy xorek dzięki za zaakceptowanie powrotu @FilipQ NO GDZIE TEN CZOŁG Dragasek - nie wiem jak cie z pingować bo nie wiem który to ty dzięki jeszcze raz ale nie wkurzaj sie następnym razem 🙂 = a reszcie też dziękuje i dozobaczenia następnym razem! 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 wróć kiedyś oby pociągi ci sie nieznudziły hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 co zawiodło, ablue? 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi