GrubyCJ. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Frakcja do której należysz : SARA Nick : GrubyCJ Powód : zlamalem regulamin akademii w sapd dostałem karę serwerowa podczas tego jak byłem cadet'em Typ kary ( zawieszenia etc.) : Bl Sapd Coś od siebie : zrozumiałem swój błąd kara została zdjęta po jednym dniu i chciał bym kiedyś jeszcze raz byś w frakcji sapd nie na 4dni. Mam nadzieję że rrozpatrzenie apelacji będzie odpowiednie, pozdrawiam miłego dnia. ❤ 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jak dla mnie okej, @Sztynksu @MeFiuFiu @TOMEO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Acc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 5 minut temu, Sztynksu napisał: Acc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Gitara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi