Xyrex. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Frakcja do której należysz: Brak Nick : Xavi.pdw Powód : Działanie na szkodę frakcji/gracza Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL SAFD Coś od siebie : Witam przychodzę tu z prośbą o odwieszenie BL SAFD gdyż przemyślałem swoje nieodpowiednie zachowanie od kary minęło sporo czasu proszę o ostatnią szanse bardzo zależy mi na tej frakcji i na powrocie do znów tych fajnych chwil ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Powiem ta okres warunkowy jeden wybryk się będziesz żegnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAJO. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Jeżeli mam cokolwiek do powiedzenia w tej frakcji, to z tego skorzystam. Większość zarządu strasznie się zapierała, że BL nie zostanie odwieszona. A widzimy co dzieje się teraz.. Jest to najzwyczajniejsza niesłowność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Uważam że każdy gracz powinien dostać drugą szansę Ale jeszcze coś odwali no to bl SAFD bma i bl gkf. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Bez przesady @Xeno, gracz, który najbardziej wieszał na Tobie psy, jeszcze z Twojej ręki ma mieć zwolnioną karę.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Abram mam wywalone że mi d*pę obrabia na pv ale i tak każdy powinien dostać drugą szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAJO. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Bezsens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 42 minuty temu, JAJO. napisał: Jeżeli mam cokolwiek do powiedzenia w tej frakcji, to z tego skorzystam. Większość zarządu strasznie się zapierała, że BL nie zostanie odwieszona. A widzimy co dzieje się teraz.. Jest to najzwyczajniejsza niesłowność.j Jajo mówiliśmy że na czas w którym mówiliśmy nie miał szans ale między zarządem stwierdziliśmy że po miesiącu zaakceptujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Abram napisał: Bez przesady @Xeno, gracz, który najbardziej wieszał na Tobie psy, jeszcze z Twojej ręki ma mieć zwolnioną karę.... Owszem pisałem tak lecz byłem zdenerwowany i przechodziłem ciężki okres w życiu 46 minut temu, Drabinson napisał: XD ! ok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi