ツ Ϩⲍⲩⲙⲉⲕⲕ_ Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nick oskarżonego: Revel Data i godzina zdarzenia: 20:17 gdzieś 13kwietnia Opis sytuacji: Jade sobie po kolege do ls i wyprzedzam safd a on mi zajezdza droge i jeszcze mnie wyzywa na voice myśle że jest to słabe jako że gość jest w safd. Dowód: https://imgur.com/a/e4FSGzg Coś od siebie: Licze na degrada/prawko dla kolegi. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 na obrazku widać że jechałeś pod prąd xd 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekas Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ツ Ϩⲍⲩⲙⲉⲕⲕ_ Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 CO Jechalem prosto i mnie obróciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi