xanAXE69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Cześć.Dla formalności NIE TO NIE JEST B8. Odchodze ze sceny MTA OFICJALNIE🎉🎉🎉🎉 Zapytacie czemu?...nie wiem.Po prostu ta gra już mnie tak nie jara jak kiedyś i stwierdziłem że zrobie sobie naura Podziękowania i pozdrowienia @argo_ramiro:Dzięki brudasku za azgard,id 324 i SAPD. Monstera ci moge wysłać pocztą polską jak ci tak na nim zależy @Wercia:Tobie też kupie monstera ale jak przestaniesz palić te papierosy i przyniesiesz 5 z polskiego @KowaL.:świr jesteś XD ale dzięki za przestery i tiki @_Bist3K_:nie marnuj sie w policji 😛 @bagietmajster:tak samo nie marnuj sie bo szkoda człowieka J60 PDW @Kosin.:dzienki za pomoc w cenach autek @CineczeK:malego czikibansiora masz + nie biesz narkotykuf bo cie kurwa zmiotom z planszy @Dzimipo:Wypierdol BMW do kosza do perzocik lepszy B) @Kolunio:dzienki za aztekas (czy tam jak to sie pisało XD) @Mietek_89:nie ma za co że ci sprzedalem ROCKA I 43 😛 @GumiS1:dzienki że mialem u kogo sie ro***bać za czasów mojej SUPER GANGSTERSKIEJ działalności i dzienki za patrole w sapd @Kacper3:dziengi za senta 😄 @krzywy:lecisz znowu po V-lidera sapd bo najlepszy polisman z cb @Santiagoo:przejć mutacje kidzie @Sztynksu:UWAŻAJ NA PODRABIAŃCUF BO BEDZIESZ MIAŁ PRZEYEBANE TYCH CO NIE POZDROwILEM TO POZDRAWIAM XD TRZYMAĆ FASON J60 I NIE WCIONGAJCIE BO PALENIE ZROWSZE DLA BANI NAURA 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Powiedz że to żart... Trzymaj się, dzięki za organizację mam nadzieje że jeszcze kiedyś wrócisz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Wróć jeszcze! Przesyłam Buziaki i czekam na Monstera 🥰 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Siemano, wróć kiedyś bo chce auta kupic czy coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 biblethump ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 szkoda trochę dzięki za spędzony czas do zoba ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Heeeeeeeeeeeej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Siemka xan 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanAXE69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, DychaAkaZłomekSkySky napisał: Sieeemaaa zrobię ci starego pedofila na mordzie już nim jestem :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanAXE69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, DychaAkaZłomekSkySky napisał: Jhejteruf powodzonka w zyciu kochanie 🍯 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Dobrze zrobiłeś, przejadł byś się tym mta, ja też tak zrobiłem, wróć kiedyś naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 No nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 NAURA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 j60 eo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 NIEEEEEEEEEEEE xan 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 narka xan mam nadzieję ze kiedyś wrócisz :c ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanAXE69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 9 godzin temu, WielkiGangster napisał: A o mnie to nie napisał sadge bo pedal jesteś XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 ale że tak szypko odchodzisz wytyfy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 3maj sie :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h43l Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Trzymaj się :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Poteżna ta scena twoja XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi