hitmanoo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Frakcja do której należysz - Nick : hitmanol Powód : Napisałem podanie do Sapd bo niby w SAFD jeatm Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKGKF Coś od siebie : Nie jestem w SAFD jak nie wierzycie moge dowody na dc podesłać z rozmowy z Mandarynką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Jeśli się nie mylę to nie odczekałeś trzech dni od odejścia z frakcji do napisania podania do innej frakcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitmanoo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Pare dni temu wszedłem na serwer i nie było mnie w frakcji zostałem po prostu usunięty w tym samy dniu napisałem do i w ten sam dzień napisałem do Mandarynki żeby mnie dodał ale że niw zostałem dodany to sobie odpuściłem i napisałem znowu do Mandarynki żeby mnie usuneli ze wszystkiego co ma związek z tą frakcją na tym serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Dajcie mu szansę, dobry chłopak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitmanoo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Dzk ty też równy gość jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitmanoo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Po za tym @Smallspy. rozstrzygnie sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Przecież ty podanie napisałeś do SAPD jak na urlopie byłeś w SAFD, weź już tam nie kłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitmanoo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nie byłem na urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Acc hitmanoo to równy gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 5 godzin temu, hitmanoo napisał: Nie byłem na urlopie jak nie byłeś jak byłeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi