Riko_FR Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 39 minut temu, fxck_koko napisał: Nick: fxck_koko SID: 69549 Przybliżona data odejścia: rok temu w listopadzie około Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: znalazłem wiecej czasu i wrocil wspanialy lider posiadana ranga przed odejściem: Emergency Medical Technician I / Szkoleniowiec Dowód na bycie we frakcji: Riko wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic II, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvs Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Nick: dejvs SID: 109970 Przybliżona data odejścia: w Lutym tego roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chce pojeździć spowrotem na wypadki posiadana ranga przed odejściem: EMT 1 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętają mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 21 minut temu, dejvs napisał: Nick: dejvs SID: 109970 Przybliżona data odejścia: w Lutym tego roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chce pojeździć spowrotem na wypadki posiadana ranga przed odejściem: EMT 1 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętają mnie Akceptuje, wolnej chwili zapraszam ts 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Nick: Batonik_ SID: 76459 Przybliżona data odejścia: troche czasu temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nuda troche a samce by to jakos urozmaicily posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: nie moge wkleic linku do odejscia jak cos podesle na pv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 2 godziny temu, Batonik_ napisał: Nick: Batonik_ SID: 76459 Przybliżona data odejścia: troche czasu temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nuda troche a samce by to jakos urozmaicily posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: nie moge wkleic linku do odejscia jak cos podesle na pv Zapraszam na ts'a w celu ustalenia warunków powrotu. 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zryxen Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia: półtorej roku /dwa lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ chcę wrócić do mta i do medyków posiadana ranga przed odejściem: paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Riko wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 1 godzinę temu, zryxen napisał: Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia: półtorej roku /dwa lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ chcę wrócić do mta i do medyków posiadana ranga przed odejściem: paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Riko wie Zbyt długi czas, zapraszam do przyszłej akademii. 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Przybliżona data odejścia: z dwa miesiace temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poniewaz chce odgrywac rp medyczne hihi posiadana ranga przed odejściem: EMT 3 Dowód na bycie we frakcji: Riko FR mnie pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Nick:YoggieS SID:72398 Przybliżona data odejścia: 2miesiece temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nudzi mi sie posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: Riko pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: w koniec listopada Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nudzi mi się posiadana ranga przed odejściem: EMT 1 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętają mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: w koniec listopada Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nudzi mi się posiadana ranga przed odejściem: EMT 1 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętają mnie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Technician I , zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Riko_FR 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Nick:X-Ray_98 SID:132636 Przybliżona data odejścia:Nie odchodziłem bo nie było lidera Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:bo poprostu lubiłem te frakcje i w sumie dalej lubie posiadana ranga przed odejściem:AEMT II Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 59 minut temu, Lotos_1972PL napisał: Nick:X-Ray_98 SID:132636 Przybliżona data odejścia:Nie odchodziłem bo nie było lidera Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:bo poprostu lubiłem te frakcje i w sumie dalej lubie posiadana ranga przed odejściem:AEMT II Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 1 minutę temu, Xenon napisał: Nick: Xenon.ManewrPIT SID: 18 Przybliżona data odejścia: n pamietam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Moze pora wrocic do MTA posiadana ranga przed odejściem: Lider/V-Lider Dowód na bycie we frakcji: lista zasluzonych, etc, bla bla Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Nick: Borsuczek SID: 32936 Przybliżona data odejścia: marzec 2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo mi się nudzi posiadana ranga przed odejściem: lider Dowód na bycie we frakcji: lista zasłużonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Nick: Ender_ SID: 76561 Przybliżona data odejścia: Wrzesień 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Losowa motywacja o 3 w nocy. posiadana ranga przed odejściem: Hospital Menager /lider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 4 minuty temu, Borsuk napisał: Nick: Borsuczek SID: 32936 Przybliżona data odejścia: marzec 2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo mi się nudzi posiadana ranga przed odejściem: lider Dowód na bycie we frakcji: lista zasłużonych Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Teraz, Ender_ napisał: Nick: Ender_ SID: 76561 Przybliżona data odejścia: Wrzesień 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Losowa motywacja o 3 w nocy. posiadana ranga przed odejściem: Hospital Menager /lider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 3 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: wczoraj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nudzi mi się za wami posiadana ranga przed odejściem: AEMT II Dowód na bycie we frakcji: Pamietaja mn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino_489 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2025 (edytowane) Nick:domino_489 SID:126355 Przybliżona data odejścia:20 grudnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Dlatego że tutaj było fajnie i chce jeździć karetką z @PatrykZYouTube posiadana ranga przed odejściem: EMR I Dowód na bycie we frakcji: @PatrykZYouTubewie Z gory przepraszam lidera @Riko za to ze bylem dla cb niedobry i za to ze zle do cb mowilem z gory przepraszam Edytowane 16 Stycznia 2025 przez domino_489 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2025 11 godzin temu, domino_489 napisał: Nick:domino_489 SID:126355 Przybliżona data odejścia:20 grudnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Dlatego że tutaj było fajnie i chce jeździć karetką z @PatrykZYouTube posiadana ranga przed odejściem: EMR I Dowód na bycie we frakcji: @PatrykZYouTubewie Z gory przepraszam lidera @Riko za to ze bylem dla cb niedobry i za to ze zle do cb mowilem z gory przepraszam Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 22 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: wczoraj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nowości są i chce powrócić posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: Pamietaja mn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 22 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Akceptuje, następne odejście w przeciągu miesiąca równoznaczne będzie z Blacklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoreK_65 Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Nick: KaczoreK_65 SID: 89232 Przybliżona data odejścia: 16.01.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zaczynają mi się ferie w przyszłym tygodniu i od przyszłego tygodnia zamierzam robić godziny posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: jestem na DC frakcyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 42 minuty temu, KaczoreK_65 napisał: Nick: KaczoreK_65 SID: 89232 Przybliżona data odejścia: 16.01.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zaczynają mi się ferie w przyszłym tygodniu i od przyszłego tygodnia zamierzam robić godziny posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: jestem na DC frakcyjnym Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany, jedna do dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Przybliżona data odejścia: 29 stycznia chyba Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Dlatego że jest to ta frakcja w której chce pracować posiadana ranga przed odejściem: Senior Medical Advisor II, Zarząd, Opiekun Air Unit, egzaminator, szkoleniowiec, Opiekun zakładu pogrzebowego Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasłużonych i w składzie jesem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi