Riko_FR Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 4 minuty temu, PatrykZYouTube napisał: Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Przybliżona data odejścia: 29 stycznia chyba Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Dlatego że jest to ta frakcja w której chce pracować posiadana ranga przed odejściem: Senior Medical Advisor II, Zarząd, Opiekun Air Unit, egzaminator, szkoleniowiec, Opiekun zakładu pogrzebowego Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasłużonych i w składzie jesem Accept, witamy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: listopad Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: riko mnie zmusza (gandon) posiadana ranga przed odejściem: zarzad Dowód na bycie we frakcji: pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Teraz, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: listopad Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: riko mnie zmusza (gandon) posiadana ranga przed odejściem: zarzad Dowód na bycie we frakcji: pamieta Accept, witamy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Nick: Wikipedia SID: 104299 Przybliżona data odejścia: jakoś może styczeń Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo chce wrócić posiadana ranga przed odejściem: zarząd Dowód na bycie we frakcji: riko wie patryk wie xenon wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Teraz, Wikipedia napisał: Nick: Wikipedia SID: 104299 Przybliżona data odejścia: jakoś może styczeń Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo chce wrócić posiadana ranga przed odejściem: zarząd Dowód na bycie we frakcji: riko wie patryk wie xenon wie Accept, witamy ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 7 minut temu, Linqr napisał: Nick: linqrr.aep SID: 137430 Przybliżona data odejścia: 27 stycznia tego roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ukonczylem wszelakie szkolenia montazysty, odnalazlem wiecej czasu na te posade i chce powrocic posiadana ranga przed odejściem: Zaawansowany Odpowiadający Ratownik medyczny 2 stopnia/aemt 2 Dowód na bycie we frakcji: pamietają mnie, PatrykZYoutube i Riko_FR w szczegolnosci Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Emergency Medical Technican III. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 (edytowane) Nick: VexHQ SID:115800 Przybliżona data odejścia: rok temu(luty) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się za starymi dobrymi czasami posiadana ranga przed odejściem: EMTII Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 31 Marca 2025 przez VexHQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 3 godziny temu, VexHQ napisał: Nick: VexHQ SID:115800 Przybliżona data odejścia: rok temu(luty) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się za starymi dobrymi czasami posiadana ranga przed odejściem: EMTII Dowód na bycie we frakcji: Accept na EMR I jeśli Ci pasuje, nie widzi mi się kogoś z jakimkolwiek doświadczeniem dawać do akademii - jak Ci pasuje, wskakuj na dm dc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek. Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Nick: milek024 SID: 26715 Przybliżona data odejścia: nwm Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: koham samc i chce pracowac!! posiadana ranga przed odejściem: szeregowy Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2025 48 minut temu, milek. napisał: Nick: milek024 SID: 26715 Przybliżona data odejścia: nwm Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: koham samc i chce pracowac!! posiadana ranga przed odejściem: szeregowy Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Zbyt długi czas od odejścia, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2025 10 minut temu, Linqrr_MBP napisał: Nick: Linqrr_MBP Sid:137430 Przybliżona data odejścia: 20 marca jakos Dlaczego wracasz: Więcej czasu plus znudzenie innymi frakcjami Posiadana ranga: EMT3 Dowód: Pamietają Jaquina, to pamiętają i mnie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Emergency Medical Technican II. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Przybliżona data odejścia: z półtora miesiąca temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce wrócić znowu popatrolowac tereny itp posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: xenon pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 (edytowane) 13 minut temu, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Przybliżona data odejścia: z półtora miesiąca temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce wrócić znowu popatrolowac tereny itp posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: xenon pamieta Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Frakcja w której napisałeś odejście nie zaakceptowała ci go jeszcze Edytowane 23 Kwietnia 2025 przez Wikipedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Przybliżona data odejścia: z półtora miesiąca temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce wrócić znowu popatrolowac tereny itp posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: xenon pamieta 💸 @Wikipedia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 16 minut temu, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Przybliżona data odejścia: z półtora miesiąca temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce wrócić znowu popatrolowac tereny itp posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: xenon pamieta 💸 @Wikipedia Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Paramedic II. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na dc. dc - patrykytrolnik_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Nick: Kebab7 SID: 138558 Przybliżona data odejścia: z 2miesiące temu nie pamietam dokładniej. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Myśle że bedzie fajnie posiadana ranga przed odejściem: EMR II chyba Dowód na bycie we frakcji: Patryk mnie pamięta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2025 17 minut temu, Kebab7 napisał: Nick: Kebab7 SID: 138558 Przybliżona data odejścia: z 2miesiące temu nie pamietam dokładniej. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Myśle że bedzie fajnie posiadana ranga przed odejściem: EMR II chyba Dowód na bycie we frakcji: Patryk mnie pamięta Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Emergency Medical Responder I . Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Nick: YoggieS SID:72398 Przybliżona data odejścia: 17 listopad 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo moge bo krzys pozwolil posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: Więkosc frakcji mnie pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Teraz, YoggieS napisał: Nick: YoggieS SID:72398 Przybliżona data odejścia: 17 listopad 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo moge bo krzys pozwolil posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: Więkosc frakcji mnie pamięta Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Senior Medical Advisor . Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Przybliżona data odejścia: kobniec roku 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi rp posiadana ranga przed odejściem: Nie pamietam Dowód na bycie we frakcji: Raczej pamietacie mnie chopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Teraz, Edzi0.PDW napisał: Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Przybliżona data odejścia: kobniec roku 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi rp posiadana ranga przed odejściem: Nie pamietam Dowód na bycie we frakcji: Raczej pamietacie mnie chopaki Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Academic . Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorek_ Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Nick: bandziorek_ (Dawniej KsiondzBandziorek69) SID: 145828 Przybliżona data odejścia: Maj 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Fajnie wrócić na stare Śmieci posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Yoggies pamięta 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 34 minuty temu, bandziorek_ napisał: Nick: bandziorek_ (Dawniej KsiondzBandziorek69) SID: 145828 Przybliżona data odejścia: Maj 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Fajnie wrócić na stare Śmieci posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Yoggies pamięta Akceptuję! Wszystko zostało już ustalone na ts. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Nick:Atomowy_Boss85 SID:132636 Przybliżona data odejścia:Luty Tego Roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:Wracam Na Stare Dobre Samce posiadana ranga przed odejściem:AEMT II Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 2 minuty temu, Lotos_1972PL napisał: Nick:Atomowy_Boss85 SID:132636 Przybliżona data odejścia:Luty Tego Roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:Wracam Na Stare Dobre Samce posiadana ranga przed odejściem:AEMT II Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Emergency Medical Technican III . Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi