Dwennors Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Czas już na mnie, Fajnie było poznać dużą ilość miłych osób i nie tylko. Chcę się pożegnać z paroma osobami: @Wercia - moja Najlepsza przyjaciółko, mega fajnie było mi cię poznać i myśle że w przyjaźni nadal zostaniemy ❤️ @kaliszka - dziękuje za pare fajnych chwil. @Olivvka420 - bardzo cię lubie i myśle że jeszcze kiedyś pogadamy hah @Apellovskyy - spiny spinami ale i tak cię lubię @Mandarynka - dzięki za przyjęcie kiedyś w safd i dzięki za miłe wspomnienia @Vildd2020 - nie poddajemy się i robimy coś wspólnego nawet wiesz co 😉 Myślę że to będzie tyle pożegnań ale oczywiście każdego żegnam i życzę miłego dnia albo wieczoru. Papa ❤️ 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Kochana kontakt zostaje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Weź mi chociaż daj tego ub ok? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olivvka420 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Oczywiście że zostanie!! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi