nacxx Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Co tutaj będę pisal dużo osób poznałem jeżeli ktoś będzie jeszcze chcial mnie na serwerze to może wrócę haha. Oznaczę kilka osób które wpadło mi w pamiętać. @Arguś.exe trzymaj się dalej na liderce i dzięki za spad. @Sztynksu może się kiedyś spotkamy. @Mathie @wigary lecicie po zarzad. @Wercia trzymaj się. Pamiętaj bądź bardziej aktywna. @Bary_ kiedy główny zarzad? @JaJaMi @Mentorek @_Bist3K_ lecicie wyżej w tych sapd. @JohnyTrappin powodzenia na liderce. @Sanoxbert mam nadzieję że jak wrócę to zoabcze czerwony kolorek. @KowaL. o tobie moge napisać tutaj dużo. Ale nawzjesze abyś się nigdy nie podał. @krzywy kolesiostwo Wymienić jeszcze więcej osób pamiętajcie nie zmiebiajcie się. Edytowane 25 Maja 2021 przez nacxx 1 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Trzymaj się kozaku. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Żegnaj i trzymaj się tam! :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaMi Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Siemka, trzymaj się i uważaj z alko i nie tylko. :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Mam szczerą nadzieję, że jeszcze się zobaczymy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Aha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 26 minut temu, Mathie napisał: Mam szczerą nadzieję, że jeszcze się zobaczymy. A co jak nie wrócę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Cześć stary 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el zakolee Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Masz tu jeszcze wrócić, no a ja będę bardziej aktywna! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Może kiedyś będzie... Sieema! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 8 minut temu, Wercia napisał: Masz tu jeszcze wrócić, no a ja będę bardziej aktywna! Wrócić wrócę tylko ciekawe czy ktoś będzie jeszcze chcial mnie w sapd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Siema. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Ja ci kurwa dam kolesiostwo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Trzymaj się stary też mógłbym napisać o tobie wiele bo znamy się w ciul czasu począwszy na SAMC no i "tymczasowy" koniec na SAPD. Powodzenia w życiu prywatnym jeszcze raz TRZYMAJ SIĘ STARY ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 3maj sie wracaj szybko 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Trzymta się 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 CO JEST HALO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi