Xyrex. Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz :nigdzie Nick :Setty Powód : (ściąganie na egzaminie) Typ kary ( zawieszenia etc.) :bl SAFD Coś od siebie :Całe to (ściąganie) jest nieporozumieniem, zasugerował mi to egzaminator po tym jak odpowiadałem bez błędnie na pytania. Na codzień staram doinformowywać się na temat mojego wymarzononego zawodu i ten egzamin nie był dla mnie jakimś wielkim wyzwaniem, odpuściłem sobie jakieś skargi itp na egzaminatora bo nie o to w tym chodzi.Mam nadzieję o zrozumienie i zdjęcie mi tej nie ładnej łatki z forum. Pozdrawiam czytająch. Edytowane 30 Maja 2021 przez Xavi Błędy 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Być we frakcji, wrócić i jeszcze ściągać na egzaminie, w rekrutacji napisać że umie się bardzo dobrze RP, a ocenia się je na 8/10. Jesteś kompletną pomyłką 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, Abram napisał: Być we frakcji, wrócić i jeszcze ściągać na egzaminie, w rekrutacji napisać że umie się bardzo dobrze RP, a ocenia się je na 8/10. Jesteś kompletną pomyłką Nie ściągałem. 1 minutę temu, Abram napisał: Być we frakcji, wrócić i jeszcze ściągać na egzaminie, w rekrutacji napisać że umie się bardzo dobrze RP, a ocenia się je na 8/10. Jesteś kompletną pomyłką 2 sprawa w żadnym zdaniu nie dotyczy to ciebie, więc na co ty sie wypowiadasz XD wykorzystał byś ten czas na coś bardziej urzytecznego.Nie wiesz chłopie na ten temat nic i się wypowiadasz. Zajmij się sobą byczku eo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Jakbym się nie zgodził to do dziś byś apelację pisał na forum pewnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 4 godziny temu, Abram napisał: Jakbym się nie zgodził to do dziś byś apelację pisał na forum pewnie Japierdole gościu ile można płakać o jakieś minutki to już jest przeruchane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Dawid dobrze podsumował temat skończony 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Polać Dawidkowi ładnie podsumował 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 sry za wypowiedź ale jak się wejdzie na bl safd to widać że jest on wpisany nie na bl BMA tylko na bl z możliwością apelacji także lepiej żeby to zmienić bo mógł poprostu niewiedzieć bo jest wpisany na bl z możliwością apelacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 22 minuty temu, BigCarl napisał: sry za wypowiedź ale jak się wejdzie na bl safd to widać że jest on wpisany nie na bl BMA tylko na bl z możliwością apelacji także lepiej żeby to zmienić bo mógł poprostu niewiedzieć bo jest wpisany na bl z możliwością apelacji wczoraj odwieszono mi BMA pozdrawiam 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 1 godzinę temu, Drabinson napisał: ciekawe kto takim agentem jest mandarynka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpersonn Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 XD! I tak ci tej bl nie ściągną miłego dnia życzę! 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 7 godzin temu, _Bist3K_ napisał: XD! I tak ci tej bl nie ściągną miłego dnia życzę! To prawda hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) X2 bl pozdro 600 XD! 😂 Edytowane 3 Czerwca 2021 przez ChudyCJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi