Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwieszenie bl SAFD

Xyrex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz :nigdzie

Nick :Setty

Powód : (ściąganie na egzaminie)

Typ kary ( zawieszenia etc.) :bl SAFD

Coś od siebie :Całe to (ściąganie) jest nieporozumieniem, zasugerował mi to egzaminator po tym jak odpowiadałem bez błędnie na pytania. Na codzień staram doinformowywać się na temat mojego wymarzononego zawodu i ten egzamin nie był dla mnie jakimś wielkim wyzwaniem, odpuściłem sobie jakieś skargi itp na egzaminatora bo nie o to w tym chodzi.Mam nadzieję o zrozumienie i zdjęcie mi tej nie ładnej łatki z forum. Pozdrawiam czytająch.

Edytowane przez Xavi
Błędy
  • Like 2
  • Haha 6

Teraz, Abram napisał:

Być we frakcji, wrócić i jeszcze ściągać na egzaminie, w rekrutacji napisać że umie się bardzo dobrze RP, a ocenia się je na 8/10. Jesteś kompletną pomyłką

Nie ściągałem.

1 minutę temu, Abram napisał:

Być we frakcji, wrócić i jeszcze ściągać na egzaminie, w rekrutacji napisać że umie się bardzo dobrze RP, a ocenia się je na 8/10. Jesteś kompletną pomyłką

2 sprawa w żadnym zdaniu nie dotyczy to ciebie, więc na co ty sie wypowiadasz XD wykorzystał byś ten czas na coś bardziej urzytecznego.Nie wiesz chłopie na ten temat nic i się wypowiadasz. Zajmij się sobą byczku eo

• Haha 1

sry za wypowiedź ale jak się wejdzie na bl safd to widać że jest on wpisany nie na bl BMA tylko na bl z możliwością apelacji także lepiej żeby to zmienić bo mógł poprostu niewiedzieć bo jest wpisany na bl z możliwością apelacji 

• Like 1

22 minuty temu, BigCarl napisał:

sry za wypowiedź ale jak się wejdzie na bl safd to widać że jest on wpisany nie na bl BMA tylko na bl z możliwością apelacji także lepiej żeby to zmienić bo mógł poprostu niewiedzieć bo jest wpisany na bl z możliwością apelacji 

wczoraj odwieszono mi BMA pozdrawiam 🙂

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.