Skocz do zawartości

Niestety czas na mnie :c

KowaL.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym każdemu podziękować za wspólny czas czy to na TS lub na Serwisie. Ciężko mi jest odejść po tak długim czasie grania. Niestety w chwili obecnej mam poważne problemy rodzinne co łączy się z przeprowadzką  oraz brakiem czasu na grę. Muszę dojść do siebie i wtedy wrócę. Oznaczę parę osób które zapadły mi w pamięć. ❤️

@Smallspy. Dzięki za wspólne godziny przesiedziane na ts oraz na duszkach 

@Arguś.exe Dzięki za SAPD oraz za to że mi pomagałeś niejednokrotnie z moją ciężką sytuacją. Jestem naprawdę wdzięczny.

@Wercia Również dziękuje ci za SAMC/SAPD oraz za pomoc w ciężkiej sytuacji. Jestem naprawdę wdzięczny.

@Sztynksu Jesteś mega osobą dziękuje ci za SAPD oraz za pomoc w tej sytuacji. Również jestem wdzięczny.

@CineczeK Jesteś kozakiem dzięki za wszystkie chwile oraz nocki na TS. Mam nadzieję że jak się ogarnę to się spotkamy.

@nacxx Od SAMC do SAPD Jesteś mega osobą nie zmieniaj się również dzięki za chwile na TS.

@Bary_ Dzięki za czas na TS. Przepraszam że nie dokończyłem akademii SWAT. Powodzenia w prowadzeniu SWATU.

@Malpka Dziękuje ci za czas na służbie oraz TS.

@wigary Dzięki za vale wiadro oraz SAPD.

@Apellovskyy i @kaliszka Fajnie się z wami odwalało po nocach. Dzięki za wszystko.

@Monsterr. Nie zabieraj rapsów nowym. Powodzenia w wyciskaniu. Super jesteś.

@Wr77zeR. Dzięki za duszki i trolowanie. Twój monster zostaje u mnie na pamiątkę.

@Jaroska420 Fajnie że napisałaś na pw co ze mną itp. Fajnie sie odwalało z tobą i chudą po nocach.

@SynWerci Dzięki ci za Rp SAMC,PSP,SAPD będąc w SAMC. Super jesteś nie zmieniaj się.

@JohnyTrappin Super grało się w lige całą noc. Powodzenia w SAMC.

Jak kogoś pominąłem to przepraszam poznałem naprawdę dużo ludzi na serwisie. Mam nadzieję że wrócę do was jak najszybciej. Powodzenia na serwisie oraz trzymajcie się. ❤️ 

• Like 2
  • Haha 1
  • Smutny 32