KowaL. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Chciałbym każdemu podziękować za wspólny czas czy to na TS lub na Serwisie. Ciężko mi jest odejść po tak długim czasie grania. Niestety w chwili obecnej mam poważne problemy rodzinne co łączy się z przeprowadzką oraz brakiem czasu na grę. Muszę dojść do siebie i wtedy wrócę. Oznaczę parę osób które zapadły mi w pamięć. ❤️ @Smallspy. Dzięki za wspólne godziny przesiedziane na ts oraz na duszkach @Arguś.exe Dzięki za SAPD oraz za to że mi pomagałeś niejednokrotnie z moją ciężką sytuacją. Jestem naprawdę wdzięczny. @Wercia Również dziękuje ci za SAMC/SAPD oraz za pomoc w ciężkiej sytuacji. Jestem naprawdę wdzięczny. @Sztynksu Jesteś mega osobą dziękuje ci za SAPD oraz za pomoc w tej sytuacji. Również jestem wdzięczny. @CineczeK Jesteś kozakiem dzięki za wszystkie chwile oraz nocki na TS. Mam nadzieję że jak się ogarnę to się spotkamy. @nacxx Od SAMC do SAPD Jesteś mega osobą nie zmieniaj się również dzięki za chwile na TS. @Bary_ Dzięki za czas na TS. Przepraszam że nie dokończyłem akademii SWAT. Powodzenia w prowadzeniu SWATU. @Malpka Dziękuje ci za czas na służbie oraz TS. @wigary Dzięki za vale wiadro oraz SAPD. @Apellovskyy i @kaliszka Fajnie się z wami odwalało po nocach. Dzięki za wszystko. @Monsterr. Nie zabieraj rapsów nowym. Powodzenia w wyciskaniu. Super jesteś. @Wr77zeR. Dzięki za duszki i trolowanie. Twój monster zostaje u mnie na pamiątkę. @Jaroska420 Fajnie że napisałaś na pw co ze mną itp. Fajnie sie odwalało z tobą i chudą po nocach. @SynWerci Dzięki ci za Rp SAMC,PSP,SAPD będąc w SAMC. Super jesteś nie zmieniaj się. @JohnyTrappin Super grało się w lige całą noc. Powodzenia w SAMC. Jak kogoś pominąłem to przepraszam poznałem naprawdę dużo ludzi na serwisie. Mam nadzieję że wrócę do was jak najszybciej. Powodzenia na serwisie oraz trzymajcie się. ❤️ 2 1 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Obiecujesz, że wrócisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 10 minut temu, Apellovskyy napisał: Obiecujesz, że wrócisz? Tak ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 A ja? Aha taki jesteś, trzymaj się kowal. Wbijaj na ts 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 nara kowciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Mój kowciu 😞 Będę mega tęsknić 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nie spodziewałam się... Wracaj prędko, będę tęsknić i czekać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 SADGE... 😢 Wracaj szybciutko. Nie zapomnę duszków jak ci drzwi zamknąłem przed nosem i duch cię zabił i zacząłeś krzyczeć na mnie na cały głos xD. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 nara widzimy sie w szkole kowalczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 buzka!!!! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Eh.. kowciu, mam nadzieje ze jeszcze się spotykamy razem na służbie - tak samo jak na sesji w online! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiLAstra Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Trzymaj się KowaL😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefek Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Trzymaj sie!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ehh.. Będzie mi ciebie brakowało. Wracaj jak najszybciej, Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Trzymaj się ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Trzymaj się, na pewno nie odejdziesz w niezapomniane... ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Kowciu no 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 ty się dobrze czujesz Kowal nie odchodź zostań z nami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 2 godziny temu, TurboWojtek napisał: ty się dobrze czujesz Kowal nie odchodź zostań z nami Niestety potrzebuję dłuższej chwili na ogarnięcie się oraz czeka mnie niedługo przeprowadzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Munyanyo ? 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 brakować będzie twoich krzyków na vc z powodu lola, 3maj sie Kowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Trzymaj się szefie pamiętaj j60 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 trzymaj się Kowciu! i wracaj jak najszybciej 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi