Kaneki Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Przedsłowie:Raporty nabijałem i zostałem ukarany. Tym razem wyleciałem po prostu, bo siedziałem przez 3 dni od 10 do 5 o ile nawet nie dłuzej i zrobiłem dość sporo raportów jak na tak krótki okres. No to tak kończe z serwerem. Niefortunnie w gratisie dostałem perma, ale to już chyba nie ważne. Pewnie gdybym wcześniej nie nabijał rapsów to teraz bym nie odchodził, ale cóż, tak już bywa. Dzięki wszystkim za dobrą zabawe i świetnie spędzone wakacje! A tu lista osób, które najbardziej mi pomogł, bądź po prostu zapadły mi w pamięć:@Perzu - Dzięki wielkie za szanse w administracji mimo braku jakiegokolwiek doświadczenia, jeszcze raz chciałbym Cie przeprosić, że w taki sposób straciłeś do mnie szacunek. Dzięki wielkie za porsche i trzymaj się!@xBartek. - Za wiarę i przede wszystkim pomoc mimo tego, co zrobiłem. Powodzenia na właścicielu. (;@Krzysioo - Widzimy się jeszcze na tsku, a i pamiętaj, że kiedyś jeszcze pójdziemy na piwo. Takich osób jak ty nigdy się nie zapomina!@artisek @All4Tech @Budzik @Cannabis i cała reszta Błogosów - Dzięki za fuzje organizacji i za wiele dni dobrej zabawy! Widzimy się jeszcze z naszą rodzinką :3@NeveR. - Dzięki za rywalizacje o Roota, sorka za tak nierówną walkę, ale nie ukrywajmy, że w końcu go masz. Należało Ci sie, nie zmarnuj tego jak ja!@burbii - Za wojne ze skargami.@Izaa93 - Za jazde na 1/4 i codzienne nocki! Ty też nie zmarnuj tej szansy.@VesU1 - Za te ostatnie godziny spędzone z Tobą i debilem, powodzenia z Naszą organizacją!@PanKOX_PL - Za ddosy mediaexpert czy tam mediamarkt. 😆@Francik - Za to, że jesteś dobrym ziomkiem. Powodzenia z frakcją.@Lisu - Za pożyczenie 1kkk.@Inder00 - Tobie dziękuje najbardziej za to, że (NIE) chciałeś mnie wysłuchać.Posłowie:Jak kogoś nie oznaczyłem to sorka, ale naprawdę po tym co się wydarzyło jestem strasznie zrezygnowany. Tyle spędzonego czasu i mimo świetnej zabawy z Wami wszystkimi to nie jestem usatysfakcjonowany. Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim i powodzenia z Waszą karierą na serwerze! 4 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 No żegnaj ,Kaneki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Żegnaj, PSSST jak chcesz IP media markt to PW 😂 powodzenia w życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Pamiętne 150 raportów.. Powodzenia Kaneki, będę Cię bardzo dobrze wspominał 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneki Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 7 minut temu, Txz napisał: No żegnaj ,Kaneki Wybacz, że Cie nie oznaczyłem, ale wiedz, że jesteś dla mnie kimś tak ważnym jak debil. Dzięki wielkie za nauke komend i całą pomoc. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Fuck, będzie mi Ciebie brakowało kanekiś :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulinka/ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Kaleka xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 nieee kto mi tera rapsy będzie robił 3m się wróć jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 halooo odbiór trza odjebać taksówkarza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Trzymaj się!! ;CC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiemniakowY Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 wkoncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
req_90 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 no siemka byles bardzo spoko do innych jak i nawet do mnie,dzieki równiez za unbana,i zegnaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) A ja kuwra @Kaneki Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjin Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) SPEŁNIŁO SIĘ MOJE MARZENIE, DZIĘKUJĘ DLA OSOBY KTÓRA DAŁA MU PERMA, DZIĘKUJĘ NAPRAWDĘ 😘😘 Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Mjin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneki Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 7 godzin temu, krzywy napisał: A ja kuwra @Kaneki Sorki skarbie, z toba sie nie zegnam, bo i tak musisz przyjechac na piwko 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 A no tak, trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid3k Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dzięki że zabrałeś mi bazę warta 4kkk 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejman997 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 w końcu śmieci się wyniosły, hehehe, z fartem =) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi