Skocz do zawartości

:v

Kaneki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przedsłowie:
Raporty nabijałem i zostałem ukarany. Tym razem wyleciałem po prostu, bo siedziałem przez 3 dni od 10 do 5 o ile nawet nie dłuzej i zrobiłem dość sporo raportów jak na tak krótki okres.

No to tak kończe z serwerem. Niefortunnie w gratisie dostałem perma, ale to już chyba nie ważne. Pewnie gdybym wcześniej nie nabijał rapsów to teraz bym nie odchodził, ale cóż, tak już bywa.

Dzięki wszystkim za dobrą zabawe i świetnie spędzone wakacje!
A tu lista osób, które najbardziej mi pomogł, bądź po prostu zapadły mi w pamięć:

@Perzu - Dzięki wielkie za szanse w administracji mimo braku jakiegokolwiek doświadczenia, jeszcze raz chciałbym Cie przeprosić, że w taki sposób straciłeś do mnie szacunek. Dzięki wielkie za porsche i trzymaj się!
@xBartek. - Za wiarę i przede wszystkim pomoc mimo tego, co zrobiłem. Powodzenia na właścicielu. (;
@Krzysioo - Widzimy się jeszcze na tsku, a i pamiętaj, że kiedyś jeszcze pójdziemy na piwo. Takich osób jak ty nigdy się nie zapomina!
@artisek @All4Tech @Budzik @Cannabis i cała reszta Błogosów - Dzięki za fuzje organizacji i za wiele dni dobrej zabawy! Widzimy się jeszcze z naszą rodzinką :3
@NeveR. - Dzięki za rywalizacje o Roota, sorka za tak nierówną walkę, ale nie ukrywajmy, że w końcu go masz. Należało Ci sie, nie zmarnuj tego jak ja!
@burbii - Za wojne ze skargami.
@Izaa93 - Za jazde na 1/4 i codzienne nocki! Ty też nie zmarnuj tej szansy.
@VesU1 - Za te ostatnie godziny spędzone z Tobą i debilem, powodzenia z Naszą organizacją!
@PanKOX_PL - Za ddosy mediaexpert czy tam mediamarkt. 😆
@Francik - Za to, że jesteś dobrym ziomkiem. Powodzenia z frakcją.
@Lisu - Za pożyczenie 1kkk.

@Inder00 - Tobie dziękuje najbardziej za to, że (NIE) chciałeś mnie wysłuchać.

Posłowie:
Jak kogoś nie oznaczyłem to sorka, ale naprawdę po tym co się wydarzyło jestem strasznie zrezygnowany. Tyle spędzonego czasu i mimo świetnej zabawy z Wami wszystkimi to nie jestem usatysfakcjonowany. Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim i powodzenia z Waszą karierą na serwerze!

• Like 4
  • Haha 2
  • Smutny 4

• 2 tygodnie później...