Skocz do zawartości

Rekrutacja do A.SARA Lipiec 2021

suchapanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

laweta.thumb.png.ceb15e7a446d7b411cb0227386b3d09c.png

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 14 lat,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imię:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:
Czy przeczytałeś regulamin?:

Znajomość RP (0-10):

Znajomość Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):
Coś o sobie (min. 4 zdania):

Rekrutacja potrwa do Soboty 31.07.2021r. do godziny 23:59.

Edytowane przez suchapanda
  • Like 26
  • Dzięki 1

Nick: Captain
Imię: Olivier 
SID: 80285
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 600h 
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, Sara to rodzina 

Znajomość RP (0-10): 9/10

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h myślę że na spokojnie 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem chłopakiem spokojnym i opanowanym. Umiem zachować kulturę psychiczną jak i nerwową. Byłem już w tej frakcji i wiem o co chodzi. Potrawie zachować zimne nerwy. Jestem osobą która potrafi się zachować. 
Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Olivier mam 15 lat pochodzę ze śląska . Interesuje  się koszykówką przejdę dalej na co dzień interesuję się elektryką jeszcze nie dawno interesowałem się informatyką. Mówiłem też że interesuje się koszykówką bardzo lubię w nią grać i z chęcią chodzę na treningi koszykówki. Zapomniałem jeszcze dodać że często też jeżdżę na rowerze. Często wychodzę z kolegami pojeździć na rowerze.  Lubię też wyjść ze znajomymi na miasto pochodzić po mieście lub po prostu wychodzimy pograć w koszykówkę 

• Like 12
  • Haha 7

Nick: Karolinka2008
Imię: Kacper
SID: 15456
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 386h
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, że tak 
SARA to rodzina

Znajomość RP (0-10): 9

Znajomość Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 500minimum myśle, że do 1000
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nie lubie widzieć wszędzie porozrzucanych samochodów, dosłownie potykać sie o nie. Widok parkingu, na którym widzę same zniszczone samochody przyprawia mnie o mdłości i chce mi się rzygać. Chciałbym dotrzymać ładu i porządku w naszym świecie.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam 19 lat, interesuję się muzyką. Moim hobby jest beatbox i spontatniczne melanże z ziomkami 300km od chaty XDD. Jestem osobą rozmowną i lubie rozmawiać z ludźmi. Nie szukam kłopotów a zawsze rozwiązania i lubię miłą atmosfere. Chciałbym dodać, że SARA to rodzina.
Edytowane przez yama
  • Like 8
  • Haha 1

Nick: Marcel.osky

Imię: Marcel

SID: 72210

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak, posiadam ts oraz dc

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 300

Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA to Rodzina

Znajomość RP (0-10): 9

Znajomość Ortografii (0-10): 9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): myśle że 20-25h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Uważam że jestem dobrym kandydatem na te posade, bardzo podziwiam frakcje SARA za to że nie jest tylko zwykłą frakcją w której odgrywa się tylko rp tylko robi się coś pożytecznego. Nie jestem typem odwalacza powieżone mi obowiązki wykonuje z wielkim zaangażowaniem i staram się nikogo nie zawodzić. Jestem osobą bardzo miła i zachowuje kulture, można zemną pogadać o wszystkim. Bardzo chciałbym zostać pracownikiem frakcji SARA, mam kilku znajomych w frakcji i słyszałem same pozytywne opinie na temat lidera oraz całej frakcji

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Marcel mam 14 lat mam wiele zainteresowań między innymi jest to piłka nożna oraz gry komputerowe. nie jestem toksyczny potrafie zachować kulture, każdego traktuje tak samo. Powieżone mi obowiązki wykonuje z wielkim zaangażówaniem oraz poświęceniem. Na codzień lubie sobie pograć na komputerze w moją ulubioną gre czyli mta lub spędzać czas na świeżym powietrzu.

• Like 2
  • Haha 3

Nick: menelkola
Imię: Szymon
SID: 15676
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 227h 
Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA TO RODZINA❤

Znajomość RP (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h w podskokach koło 20h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlatego że jestem spokojny kulturalny , nie lubię jak są porozrzucane wszędzie auta po całej mapie , chciałbym pomagać na serwerze i zabierać te porzucone auta , i chciałbym się jeszcze poduczyć czegoś w tej frakcji
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Szymon mam 14 lat jestem z małopolski , interesuje się motoryzacją i koszykówką , w wolnym czasie jeżdżę na motorach z kolegami gram w kosza lub gram w mta , a jak nie to wychodzę gdzieś z kolegami właśnie zagrać w kosza lub coś innego porobić

Edytowane przez menelkola
  • Like 1
  • Haha 3

Nick: jeery
Imię: Damian
SID: 97308
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście ze tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście ze tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 438 Godzin
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście ze tak... SARA TO RODZINA  

Znajomość RP (0-10): 8/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10. Nikt nie jest idealny
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Powiem tak... Napewno się nie zawiedziecie ponieważ dzień w dzień jestem na multi więc no sporo czasu mogę poświęcić tygodniowo 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Zawsze chciałem zostać pracownikiem Sary wcześniej mi się nie udało wiec próbuje dalej. Nigdy nie byłem w żadnej frakcji gram jak narazie  jako zwykły gracz więc chcę spróbować czegoś innego niż prace dorywcze i jakieś swoje interesy. Wolę zrobić cos pożytecznego.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam Jestem Damian pochodzę z Warmińsko-Mazurskiego  nick na serwerze-Jeery mam 17 lat i również posiadam swoje zasady jak to każdy. Uczę się na mechanika samochodowego całe dnie siedzę i gram w MTA na naszym pięknym serwerze MultiRPG. I liczę na szansę dziękuję i pozdrawiam Zarząd i wszystkich graczy którzy mieli okazję zagrać na serwerze

SARA TO RODZINA ❤️ 

Edytowane przez jeery
  • Like 6
  • Haha 3

Nick:I3rezer
Imię:Kamil
SID:5976
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:145
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak

Znajomość RP (0-10):7/10 Ale szybko sie uczę

Znajomość Ortografii (0-10):10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):30-40 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Lubie robić porządki. Nie lubie jak są auta porozwalane po mapie dlatego chciałem dołączyc do tej frakcji.Jestem kultularny jak i dobrze dogaduje sie z innymi.Szanuje każdego i proboje każdemu pomoc tak dobrze jak potrafię.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Kamil mam 20 lat.Na codzien pracuje w produkcji.Interesuje sie grami moje ulubione gierki to CSGO,Phasmophobia jak i oczywiscie MTA.Jestem porządny i mam nadzieje ze dostanę szansę byc jedym z pracowników
SARA TO RODZINA ❤️ 

Edytowane przez suchapanda
  • Like 2
  • Haha 1

Nick: Hajto.
Imię: Dawid
SID: 66681

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 200
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak 
SARA TO RODZINA ❤️
Znajomość RP (0-10):  Nigdy nie byłem we frakcji ale szybko sie uczę.

Znajomość Ortografii (0-10): 7,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Na spokojnie z 15 godzin [Lub więcej]
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bo jestem aktywnym graczem servera i gram na nim co dziennie I bym spędzał dużo czasu na frakcje i się angażował.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Dawid mam 14 lat interesuje się piłką nożną i grami lubię grać na serverach rp i wsumie to wszystkobo nie mam pomysłu co napisać.

Edytowane przez DAWIXXX123
Zmieniłem nick
  • Like 1
  • Haha 2

Nick: MARSTON
Imię: Mikołaj
SID: 89658
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Pewnie że tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 30h z hakiem 
Czy przeczytałeś regulamin?: tak, przeczytałem i
Sara to rodzinka :3 

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): hm... na spokojnie 20/25h 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego Ja? Dobre pytanie, a dlaczego nie ja? Całkiem dobrze idzie mi z RP. Jestem całkiem ogarniętym graczem i nie odwalam. Potrafię poświęcić służbie dużo czasu 😄 i wesprzeć każdego na duchu 😛 a więc dlaczego niby nie ja? 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Całkiem ogarnięty i doświadczony gracz. Gram na gitarce, lubię też pogrywać na RP no i
Sara to wielka i ogromna rodzinka ❤️ 

• Haha 4

Nick:wilczeq
Imię:MIchał
SID: 90684
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 328 godzin.
Czy przeczytałeś regulamin?:tak 
SARA to rodzina

Znajomość Ortografii (0-10):8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):ok. 20-25godzin.

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ będę spędzał dużo czasu na frakcje. Zawsze chciałem być w  frakcji SARA. Jestem też osobą miła, nie odwalam, Chciał bym pomóc na serwerze .Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Michał mam 13 lat i jestem z Podkarpacia, interesuje się głównie motoryzacją, wędkarstwem. W wolnym czasie jeżdżę na rowerach z kolegami, lubię tez rozmawiać z  ludźmi. Nie jestem toksyczny wiec myślę że dostane się do SARA.❤️

R.thumb.jpg.c8f19ea50b48977133e8f5ca8bb2653b.jpg SARA TO RODZINA❤️

Edytowane przez Michał
  • Like 5
  • Haha 5

Nick: sqober
Imię: Wojciech
SID:98325
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:132h

Znajomość RP (0-10):8/10

Znajomość Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10h-20h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Odkąd dowiedziałem się o pracy SARA czekałem tylko na rekrutacje. Jestem nawet aktywnym graczem , bo gram codziennie więc poświęcę dużo czasu na prace w SARZE. Do tej pory nie byłem w żadnej frakcji i myślę że SARA będzie odpowiednia dla mnie. Powoli nudzą mi się prace dorywcze i chcę spróbować właśnie w tej frakcji.

Coś o sobie (min. 4 zdania):Nazywam się Wojtek i mam 14 lat mieszkam w województwie Lubelskim. Interesuję się motoryzacją , piłką nożną oraz grami komputerowymi. Również lubię jeździć na rowerze w wolnym czasie. Czasami lubię w samotności słuchać muzyki. Mam nadzieje , że mnie przyjmiecie , pozdrawiam wszystkich adminów i supportów.

SARA TO RODZINA 

Edytowane przez sqober
  • Haha 2

Nick: drongie
Imię: Marcin
SID: 100838
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 54H Przygodę na serwerze zacząłem równy tydzień temu.
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, SARA to rodzina.

Znajomość RP (0-10): 7

Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 15H to minimum ile bym mógł pracować na służbie.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jak już zdobyłem to co chciałem to rozgrywka szybko mi się znudziła i do tej pory jeżdżę autem po mapce bez celu, i sam nie wiem co robić. Wraz z kolegami czekaliśmy właśnie na rekrutacje do SARA bo stwierdziliśmy że fajnie byłoby sobie pojeździć po mapie i sprzątać źle zaparkowane autka. Często jestem na serwerze do późnych godzin , czasami do rana więc z chęcią do tych późnych godzin mógłbym spokojnie siedzieć na służbie z kolegami. Byłem już w frakcji SARA na innym serwerze również dużym serwerze i rozumiem z czym to się je!
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nie mam żadnych uzdolnień muzycznych ani sportowych, ale za to jestem zdolny do nauki, i wydaje mi się że dość inteligentny. Na swój wiek wydaje mi się że jestem dość ogarniętą osobą. Potrafię napisać bota niezaawansowanego bota do discord'a w js wraz z api. Nie mam znajomych więc siedzę ciągle w piwnicy i gram w gry. [sadge :(( ] Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania :D! 

Edytowane przez drongie
  • Like 3
  • Haha 2

Nick:Bafiozo

Imię:Bartosz

SID:865501

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:240

Czy przeczytałeś regulamin?:

Znajomość Ortografii (0-10):7/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):9h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Chciałbym jakoś dorabiać. Zrobić kuzynowi prezent na urodziny na jego wymarzone auto itp. Nie posiadam dobrego auta i chciałbym jakies kupić. 
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Bartek Mieszkam 20km od Torunia. Pochodzę z małej wsi. Interesuje się informatyka i komputerami i chciałbym mieć w końcu jakaś pracę. 

• Haha 3

Imię: Krzysiek

Nick: Fallen

Login: xKrzychuxg

SID: 59582

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 165

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak.

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Min. 20h tygodniowo

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą kulturalną oraz spokojną, jeśli trzeba potrafię porządnie się zachowywać, ale jak wiadomo czasem należy pożartować. Chciałbym również dobrze się bawić z innymi pracownikami owej frakcji. Jak wiadomo, na serwerze prac dużo nie ma, a samo jeżdżenie w kółko po mapie się nudzi, i sama rozgrywka staję się monotonna. Lubię pomagać innym i chciałbym napewno jakoś pomóc każdemu z nich, wykonując zgłoszenia z pod panelu, i holować auta źle poustawiane etc. Bylem również w tej frakcji 2 razy, na całkiem dość wysokim stopniu i myślę że nadawałbym się znów powrócić do tej jakże super frakcji.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, mam na imię Krzysztof oraz mam 14 lat. Pochodzę z województwa mazowieckiego z niewielkiego miasteczka. Na codzień interesuje się motoryzacją, służbami mundurowymi oraz mechaniką pojazdów samochodowych, w wolnei chwili gram w gry typu MTA/Fs19/Ets2/Rocket league/cs go/liga itp, lub po prostu wychodzę ze znajomymi na dwór, rower itd. Mam dwa zwierzątka, psa oraz chomika, z psem lubię również często wychodzić na spacery, GL ALL!

SARA TO RODZINA!

• Like 1
  • Haha 2

Nick:-zabson-
Imię:Kacper
SID:98333
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: discord

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100

Znajomość RP (0-10):10

Znajomość Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):pare godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):szybko sie ucze nie  trzeba mi powtarzac 2 razy lubie jezdzic lawetką  i w sumie to nie wiem dobrze kieruje
Coś o sobie (min. 4 zdania):jestem kacper mam 15 lat lubie grac na fiveM i w mta jezdze rowerekiem i jestem dobrym kierowcą

• Haha 2

Nick:michauci555
Imię:Michał
SID:100353
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:posiadam tylko discorda ale ts3 nie

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:48 godzin

Znajomość RP (0-10):6-7/10

Znajomość Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):jak najwięcej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ szukam frakcji do rozwijanioa się a myślę że jest to dla mnie.Bardzo lubie pracować we frakcjach ponieważ odgrywają one największą role w całym rp i są najbardziej realistyczne.Frakcje SARA podziwiam za to że da się w niej pracować i jest bardzo przyjemna.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Michał lubię grać w piłkę nożną.Moje zainteresowania to drift oraz supersamochody.Bardzo lubię grać w gry typu sandbox lub pracuj na swój los.Jestem bardzo zrównoważony lecz czasami wyzywam ludzi.

Edytowane przez michauci555
  • Haha 1

Nick: KWR235
Imię: Krystian 
SID: 19440

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 339h

Znajomość RP (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 35h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ nie odwalam i słucham się regulaminów. Słucham się wyższych rang we frakcji i wykonuje ich polecenia. Umiem bardzo dobrze odgrywać RP. Jestem sprawiedliwy wobec graczy. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mieszkam w Małopolsce w okolicach Nowego Sącza. Moją pasją są motocykle i motorowery z lat 60 - 90. Na codzień zajmuje się naprawą zabytkowych pojazdów. Aktualnie szkole się w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych. Lubię wieczorami pograć sobie w MTA albo w FlatOut2. Lubię sobie posłuchać wieczorami phill Collinsa lub Sobla. 

SARA TO RODZINA 😁

Edytowane przez KWR235
  • Like 1

Nick:ARZi
Imię:Adrian
SID:
73154
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK  SERGITOOOOO#6772

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:132h
Czy przeczytałeś regulamin?:TAK  
SARA TO RODZINA

Znajomość RP (0-10):7-10

Znajomość Ortografii (0-10):9/10-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):myślę że 14h 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem uczciwą i w miarę  kulturalną osobą .
Lubię jeździć autem po mapie  , mapę znam w miarę dobrze i myślę że bym się odnajdywał  . Uwielbiam odgrywać  Role play.Często przebywam na serwerze i gram po godzinach  .
Coś o sobie (min. 4 zdania):
Mam na imię Adrian, mam 17 lat, pochodzę z  okolic Lublina .Interesuję się Motoryzacją w życiu codziennym jeżdżę moto i gram w gry np. CSGO czy też właśnie MTA . jestem Kreatywny ,miły ,pomocny , rozrywkowym i  kulturalny .Uwielbiam jeździć na Motocyklu czy tez rowerze po torach ,żwirowniach czy też po Drodze .

Pozdrawiam 

• Like 1

Nick: PodejrzanyTosca
Imię: Mikołaj
SID: 87782

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 74h 15min
Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 14
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ szybko się uczę i chciałbym spróbować 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem raperem amatorskim lubię trymbaki i 

والكباب
  • Like 1
  • Haha 1

Nick: cukier12
Imię: Kuba
SID: 100304

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 13h
Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10-15h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ lubie odgrywac rp.Lubie byc we Frakcji.Lubie grac w mta.Jestem przyjacielski i miły 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam sie Kuba.Gram ogólnie w mta od 3lat.Lubie grac w piłke nożna i grac w gry.Lubie grac bardzo na waszym serwerze 

• Haha 1

Nick: KoliKolki1337
Imię: Mariusz
SID:  
70625

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 231h

Znajomość Ortografii (0-10): chyba 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 1000/1200min około 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ myślę żebym się nadawał na Adepta 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Mariusz pochodzę z Kielc. Lubię wychodzić na dwór, najbardziej lubię sport lekkoatletykę czyli piłkę nożną to mnie poprostu kręci też lubię spędzać czas przy komputerze. Nigdy się nie poddaje zawsze walczę o swoje oraz całą frakcje SARA.

669716696_Saratorodzina.png.5980311e8f5ba6390f8f44cf3fa321a4.png

Edytowane przez KoliKolki1337
  • Haha 2

Nick:Kegu
Imię:Szymon
SID:85718
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak lecz muszę poszukać jednej części aby działał
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Discord TS3 w razie potrzeby właczę

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:301

Znajomość Ortografii (0-10):8,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):7 godz
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ja ponieważ zawsze chciałem jeździć laweta i zbierać źle zaparkowane/porzucone auta itp. 4 zdań może nie napisze ale myślę że tyle wystarczy.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Szymon, mam 14 lat lubię grać w MTA. Lubię piłkę,czekoladę i chipsy.

https://th.bing.com/th/id/R.06ba3dcbb2ef9b4604f80df6b2cd07f2?rik=Vky2lfaIS10Kfw&riu=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FZhpGlFm.png&ehk=wKVVe%2F3SRMrfyEtW1tZTzFy%2BXezvOC3yZuuiCNPJVSc%3D&risl=&pid=ImgRaw

• Like 2

Nick: K&PI
Imię: Kuba
SID:4474

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Aktualnie jestem na nowym profilu ale na wszystkich posiadam ponad 1000 godzin mogę podać ss wrazie czego
SARA TO RODZINA
Znajomość RP (0-10): 10 grałem na fivem

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30-50 godzin przez tydzień
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem ambitną oraz pracowitą osobą. Zawsze staram się wykonać swoje zadanie w 100%. Chciał bym dostać się w szeregi SARA by urozmaicić grę na serwerze. Jestem osoba dojrzałą emocjonalnie oraz znającą przepisy ruchu drogowego a z tego co wiem z SARA to potrzebne.  
Coś o sobie (min. 4 zdania):  Kuba mieszkam w warmińsko-mazurskim mam 17 lat. Uczę się w liceum ogólnokształcącym na profilu wojskowym. Lubię jazdy na crossie jest to moją pasją. Sporo czasu spędzam na MULTIRPG w ciągu dnia.

• Like 2

Nick: CzikenZaken

Imię: Dawid

SID: 101172

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 24 godziny

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10 h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam , że to właśnie ja powinienem zostać pracownikiem Sara , ponieważ myślę że spełniam prawie wymagania. Miałem także konto na multi rpg na których miałem przegrane 100h. Byłem na tamtym koncie strażakiem , lecz niestety nie udało mi się przejść testu . Myślę że jestem doświadczony z takich oraz podobnych sprawach.

Coś o sobie (min. 4 zdania):

Jestem Dawid.  Uważam , że jestem spokojnym oraz zrównoważonym człowiekiem. Interesuje się piłką nożną oraz graniem w gry komputerowe. Uważam , że będę się nadawał ,ponieważ mam doświadczenie. Mam nadzieję że mnie przyjmujecie do frakcji

• Smutny 2

Nick: Bartekx
Imię: Bartek
SID:29656
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 131

Znajomość RP (0-10): 8/9-10

Znajomość Ortografii (0-10):9,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):Od 10 do 30 godzin raczej na spokojnie przynajmniej się postaram
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ jestem osobą spokojną a jak wiadomo
SARA jest pracą spokojną. Umiem jeździć pojazdami więc problemów nie będę miał. Chciałbym spróbować bycia w frakcji ponieważ nigdy nie byłem w takowej i na sam początek będzie chyba dobrze.  
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Bartek mam 15 lat moją pasją jest Informatyka i uwielbiam grać na komputerze ponieważ sprawia mi to przyjemność 

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.