k v m p e l Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Twój nick na serwerze: kvmpxll Nick pracownika frakcji: Hinsty- Opis sytuacji: zamowilem taxi z gieldy lv na fabryke, chlop sie ro***erdala o kazda mozliwa lampe, jedzie jak najdluzsza droga z ogranicznikiem na austradzie. na dodatek kaze nam wysiadac w srodku drogi bo mowi, ze ma inne zgloszenia XD Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): ss nizej essa Coś od siebie: no to jakis kurwa dramat jest, jakis minus a najlepiej wyjebka 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squer Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Z tego co wiem to zamawiałeś zgłoszenie na początku z fabryki, więc nie musisz nikogo kłamać że pierw wysyłałeś z giełdy. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Squer 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinsty- Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) po pierwsze na autostradzie jechałem bez ogranicznika nie walnąłem w żadną lampę tylko jechałem przepisowo a poza tym dostałem zgłoszenie wsiadło od razu 3 typa zaczeli mówić wszyscy i się nie dało usłyszeć na dodatek chłop przy fabryce zgłoszenie napisał i kazał mi jechać do giełdy a potem chciał na fabrykę na dodatek mówili mi żebym jechał bez ogranicznika jak byłem w mieście nie wiem czy wiesz ale kilka osób to widziało i słyszeli to co mówiliście a tak dodam jeszcze ze była 1.50 a o 2 trzeba zejść z duty Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Hinsty- 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie, ponieważ siedziałem wtedy z Hinstym na TeamSpeaku3. Wraz z twoim kolegom w Taxi siedział jeszcze jeden gracz. Po całym incydencie, po waszym grożeniu "Skargą" Hinstemu, dowiedziałem się co tak na prawdę się działo. Gracz ten poprosił Hinstego o transport na giełdę. Po zabraniu go w to miejsce, zaczęliście wyzywać taksówkarza o rzekomą wolną jazdę - sory, takie mamy ograniczniki. Dodatkowo zmienialiście miejsca docelowe, a zgodnie z regulaminem, po częstej zmianie wcześniej wspomnianego miejsca docelowego, taksówkarz ma prawo wysadzić was z pojazdu. Dodam jeszcze, że w tamtym momencie na zegarach widniała ok. godzina 01:54, a Transport of San Andreas działa do godziny 02:00. Sory bro. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squer Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Jeszcze 1, nie wiem co cię w tej skardze bawi ale moim zdaniem nie ma wystarczająco dowodów oraz kłamstwo, skarga do odrzucenia. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Squer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Brak dowodów. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi