Skocz do zawartości

Skarga na Hinsty-

k v m p e l
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick na serwerze: kvmpxll

Nick pracownika frakcji: Hinsty-

Opis sytuacji: zamowilem taxi z gieldy lv na fabryke, chlop sie ro***erdala o kazda mozliwa lampe, jedzie jak najdluzsza droga z ogranicznikiem na austradzie. na dodatek kaze nam wysiadac w srodku drogi bo mowi, ze ma inne zgloszenia XD

Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): ss nizej essaimage.png.7837456d19ff539b562c15c63bcc88e5.png

Coś od siebie: no to jakis kurwa dramat jest, jakis minus a najlepiej wyjebka

• Haha 7

po pierwsze na autostradzie jechałem bez ogranicznika nie walnąłem w żadną lampę tylko jechałem przepisowo a poza tym dostałem zgłoszenie wsiadło od razu 3 typa zaczeli mówić wszyscy i się nie dało usłyszeć na dodatek chłop przy fabryce zgłoszenie napisał i kazał mi jechać do giełdy a potem chciał na fabrykę na dodatek mówili mi żebym jechał bez ogranicznika jak byłem w mieście 

nie wiem czy wiesz ale kilka osób to  widziało i słyszeli to co mówiliście a tak dodam jeszcze ze była 1.50 a o 2 trzeba zejść z duty

Edytowane przez Hinsty-
  • Like 4

Pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie, ponieważ siedziałem wtedy z Hinstym na TeamSpeaku3. Wraz z twoim kolegom w Taxi siedział jeszcze jeden gracz. Po całym incydencie, po waszym grożeniu "Skargą" Hinstemu, dowiedziałem się co tak na prawdę się działo. Gracz ten poprosił Hinstego o transport na giełdę. Po zabraniu go w to miejsce, zaczęliście wyzywać taksówkarza o rzekomą wolną jazdę - sory, takie mamy ograniczniki. Dodatkowo zmienialiście miejsca docelowe, a zgodnie z regulaminem, po częstej zmianie wcześniej wspomnianego miejsca docelowego, taksówkarz ma prawo wysadzić was z pojazdu. Dodam jeszcze, że w tamtym momencie na zegarach widniała ok. godzina 01:54, a Transport of San Andreas działa do godziny 02:00. Sory bro.

• Like 5

• knapix zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.