Simon Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Nick : Simon. SID : 21000 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: V-Lider powód : Co tu dużo mówić, nie widzę tutaj sensu dalszego grania, osiągnąłem to co chciałem osiągnąć i jestem z tego dumny. Przez te ostatnie miesiące spędziłem wiele wspaniałych momentów z wspaniałymi osobami w SARA. Wszystko się coś kiedyś kończy, w tym wypadku jest moja osoba w tej frakcji. Dziękuje każdemu w SARA oraz tym osobom, które były w SARA. 1 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek2K Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Naura simon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 ej nie idziesz nigdzie :((( usuwaj to 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Siemanko sajmon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 pdw, i tak długo wytrzymałeś, trzymaj sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Nigdzie nie idziesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambosek Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Będę tęsknić najlepszy szefito. 😞 Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Bambosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Dziękuje za czas spędzony we frakcji i ogólnie za wszystko Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 trzymaj się 😢 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 O nieee ty udajesz 😞 Miło było papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 : ( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 uważaj tam na siebie!!!! kocham cie sajmon pamietaj i dziękuje!!!!! buzka ale i tak cie udusze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Szkoda… Miejmy nadzieje, że kiedyś jeszcze wrócisz do nas. No i co tu dużo mówić, trzymaj się! 😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Kto jak kto, ale, że Ty... Wielki cios dla frakcji. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) SiMANO 😞 Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Kqbix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squer Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) [*] Pamiętam na szkoleniu jak pokazywałeś mi jak się stawia prosto barierki, trzymaj się! 😞❤️ Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Squer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Wielka strata, trzymaj się Simon! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Nie no musisz mi to robić jak na wakacjach jestem. Dziękuję że tak bardzo mi pomagałaś. Byłeś po prostu zajebsity kc ❤️. Nie wiem co po prostu jeszcze napisać ale dziękuję za wszystko 😎♥️. Szkoda ale rozumiem coś się kończy coś zaczynyna... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Trzymaj się Simon😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARZi Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi