ŁOWCA DUSZ Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej :GMWolf414 Powód :byłem w akademii, z starym liderem i on omijal tematy do nauscznia się, potem nowym liderem stał sie Wolf i zaproponował abym został na niej akademii, po czy pisze mi że mam zdać egzamin ( inni zdali ), a ja mu powiedziałem że nie mam Internetu do 2, po czym od no mnie aby go zdał 4, ja mu napisałem że nie mogę napisać wtedy bo idę do straży na 7:00, dlatego że musiałem zabezpieczyć teren na biegi i potem pilnować, aby nikomu się nic nie stało Dowody : ss Oczekiwania: ogarnięcie takich osób i zdecydowanie jaka kara bedze odpowiednia 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Wypowiem się, ponieważ chciałbym przypomnieć iż nie raz byłem przy tym jak Wolf dosłownie PROSIŁ CIĘ o podejście do egzaminu a ty ciągle miałeś jakieś wymówki xDD Ludzie pozdawali wszystko w 2 tygodnie, a ty jako jedyny miałeś 5633545 wymówek i problemów XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @ŁOWCA DUSZ jak nie miałeś neta było sobie wziąść urlop albo ugadać się z wolfem proponowałem tobie szkolenia i z tego co pamiętam mówiłeś że masz ponad roczny staż w samc na innym serwerze a miałeś problem z wykonaniem rko twoje wytłumaczenie to było że muszę się przyzwyczaić do egzaminatora. @GMWolf414 dobrym liderem byłeś nara 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Tak jak napisał @JohnyTrappin. Dostałeś propozycje dołączenia do akademii i się na to zgodziłeś. Po tym zjawiłeś się na 1 szkoleni gdzie przy takiej obecności nie powinieneś mieć nawet możliwości podejścia do egzaminu. W wiadomościach na dc poinformowałeś mnie, że nie masz internetu i do egzaminu możesz podejść dopiero 2 września. Zgodziłem się na to, ale w momencie gdzie napisałem ci, że masz podejść do egzaminu znalazłeś kolejną wymówkę. 03.09.2021 Jest dniem, w którym wysłałeś mi ss z fb napisanego 3 dni w tył o zabezpieczaniu biegów. Czy tak trudno było napisać o tym wcześniej a nie w dzień pisania egzaminu? Dodam tylko, że tak jak wielokrotnie mi mówiłeś masz roczny staż na innym serwerze. Dlaczego więc miałeś problem z najprostszymi rzeczami. Skarga napisana za to, że cię wyrzuciłem z frakcji. Bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁOWCA DUSZ Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 4 minuty temu, GMWolf414 napisał: Tak jak napisał @JohnyTrappin. Dostałeś propozycje dołączenia do akademii i się na to zgodziłeś. Po tym zjawiłeś się na 1 szkoleni gdzie przy takiej obecności nie powinieneś mieć nawet możliwości podejścia do egzaminu. W wiadomościach na dc poinformowałeś mnie, że nie masz internetu i do egzaminu możesz podejść dopiero 2 września. Zgodziłem się na to, ale w momencie gdzie napisałem ci, że masz podejść do egzaminu znalazłeś kolejną wymówkę. 03.09.2021 Jest dniem, w którym wysłałeś mi ss z fb napisanego 3 dni w tył o zabezpieczaniu biegów. Czy tak trudno było napisać o tym wcześniej a nie w dzień pisania egzaminu? Dodam tylko, że tak jak wielokrotnie mi mówiłeś masz roczny staż na innym serwerze. Dlaczego więc miałeś problem z najprostszymi rzeczami. Skarga napisana za to, że cię wyrzuciłem z frakcji. Bezsens Tak, została napisana za bez podstawne wyrzucenie, a i ja nie byłem na fb i nie widziałem tego, tylko dzwonił do mnie komendant, że jako z nie wielu mam kpp i muszę być, bo jeśli się komus coś stanie, to tylko osoby z kpp mogą pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 12 minut temu, ŁOWCA DUSZ napisał: Tak, została napisana za bez podstawne wyrzucenie, a i ja nie byłem na fb i nie widziałem tego, tylko dzwonił do mnie komendant, że jako z nie wielu mam kpp i muszę być, bo jeśli się komus coś stanie, to tylko osoby z kpp mogą pomóc. Bezpodstawnie? Akademia która w normalnych warunkach trwa 2 tygodnie, u ciebie trwała 2 miesiące. Przez ten czas podszedłeś do 1 egzaminu którego nie zdałeś. Datę przystąpienia do drugiego przekładałeś z każdym możliwym powodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dobrym liderem byles @GMWolf414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁOWCA DUSZ Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 3 godziny temu, GMWolf414 napisał: Bezpodstawnie? Akademia która w normalnych warunkach trwa 2 tygodnie, u ciebie trwała 2 miesiące. Przez ten czas podszedłeś do 1 egzaminu którego nie zdałeś. Datę przystąpienia do drugiego przekładałeś z każdym możliwym powodem. Tak, 2 miesiące, zaproponowałem ći abyś robił mi szkolenie, powiedziałeś żebym poszedł na nową akademie, napisałem Ci że nie mogę być wtedy kiedy ci się podobało, bo musiałem iść do straży, mi nie przezeszkadzalo mi napisać na następny dzień, czyli dziś o 21 i wątpię że 1 dzień by cię zbawil. I nie prxrciagalem na każdy możliwy sposób, bo najzwyczajniej nie miałem Internetu, A potem do mnie piszesz że mam Ci napisać egzamin, bo inaczej lote, a nie potrafiłes zrozumiec że nie mogę, bo muszę wstać na 6 i musiałem się jescze przegowtwoac, aby jak najszybciej pomoc osobie która będzie tego potrzebowała. Tak jak napisałem mi by nie był problem tego napisać dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ale nudne wypociny. Za moich czasów miałeś 2 tyg na zdanie egzaminu, miales szansę od liderów i ci wydłużyli ten czas a ty miałeś wyj**ane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi