Skocz do zawartości

Skarga na Setty

ADXPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego:Setty

Data i godzina zdarzenia:16:20

Opis sytuacji:Przyleciałem hydrą organizacyjną na do bazy safd odwiedzić sobie strażaków i pogadać i pan Setty używał bindu prosze opuścić teren wypadku/pożaru/skoczka i zapytałem się mu czy napisze normalnie z jakiego powodu mam odlecieć ale on nie napisał powodu i 3 razy użył tego samego bindu po użyciu 4 raz tego bindu dopisał prosze opuścić teren wypadku/pożaru/skoczka/koszar. i wezwał niepotrzebnie administratora .miloo i po chwilowej rozmowie z miloo odleciałem kawałek dalej na stacje paliw i poinformowałem go że na niego złoże skarge ale przed odleceniem napisał "będziesz miał bardziej przesrane niż ja"

Dowód:https://imgur.com/a/aBPxtZz

Coś od siebie:Zwolnić bądź zawiesić tego strażaka

Edytowane przez ADXPL
źle napisałem coś od siebie
  • Haha 5

Gdyż skarga jest na mnie, to się wypowiem. Chce sobie na spokojnie popracować przylatuje mi jakiś gościu i szumi tą hydrą nad uchem, jest to naprawdę bardzo rozpraszające i denerwujące. Co do binda użyłem ale tylko w celu wyproszenia cię z terenu SAFD.

Pogrążasz się tylko i ośmieszasz w tym momencie XD.

• Like 1

2 minuty temu, Xavi napisał:

Gdyż skarga jest na mnie, to się wypowiem. Chce sobie na spokojnie popracować przylatuje mi jakiś gościu i szumi tą hydrą nad uchem, jest to naprawdę bardzo rozpraszające i denerwujące. Co do binda użyłem ale tylko w celu wyproszenia cię z terenu SAFD.

Pogrążasz się tylko i ośmieszasz w tym momencie XD.

Dobra ale typek nie umie napisać nawet że przeszkadza mu czy coś tylko bindami tam strażak na akademi co był chyba jak widziałem spoko gość z nim sie da pogadać ale typek nie umiał nic napisać nawet że przeszkadza coś mu to a ja wyłaczyłem silnik nawet bo głośny jest więc no XD

3 minuty temu, ADXPL napisał:

Dobra ale typek nie umie napisać nawet że przeszkadza mu czy coś tylko bindami tam strażak na akademi co był chyba jak widziałem spoko gość z nim sie da pogadać ale typek nie umiał nic napisać nawet że przeszkadza coś mu to a ja wyłaczyłem silnik nawet bo głośny jest więc no XD

Cały czas latałeś nad głową tym, dopiero jak przyszedł admin obsrałeś zbroje i wyłączyłeś silnik. Ale i tak nic to nie dało gdyż po 2min znowu przyleciałeś na teren koszar.Tyle mam do powiedzenia bo aż szkoda mojego czasu na taką głupotę.

4 minuty temu, ADXPL napisał:

Ziom słuchaj jak chłop chce popracować i jest na terenie SAFD to może tak samo używać bindów jak jest gdzieś w terenie. W końcu po to ma te bindy XDDD 

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.