ADXPL Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Nick oskarżonego:Setty Data i godzina zdarzenia:16:20 Opis sytuacji:Przyleciałem hydrą organizacyjną na do bazy safd odwiedzić sobie strażaków i pogadać i pan Setty używał bindu prosze opuścić teren wypadku/pożaru/skoczka i zapytałem się mu czy napisze normalnie z jakiego powodu mam odlecieć ale on nie napisał powodu i 3 razy użył tego samego bindu po użyciu 4 raz tego bindu dopisał prosze opuścić teren wypadku/pożaru/skoczka/koszar. i wezwał niepotrzebnie administratora .miloo i po chwilowej rozmowie z miloo odleciałem kawałek dalej na stacje paliw i poinformowałem go że na niego złoże skarge ale przed odleceniem napisał "będziesz miał bardziej przesrane niż ja" Dowód:https://imgur.com/a/aBPxtZz Coś od siebie:Zwolnić bądź zawiesić tego strażaka Edytowane 7 Września 2021 przez ADXPL źle napisałem coś od siebie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 ADX ty tak serio? ta skarga jest śmieszniejsza niż kapiszpi lub guzek z skargami XDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Kazał ci odelciec bo samolot jest głośny i przeszkadza? . Ogarnij sie gosciu Edytowane 7 Września 2021 przez lemon2468 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Gdyż skarga jest na mnie, to się wypowiem. Chce sobie na spokojnie popracować przylatuje mi jakiś gościu i szumi tą hydrą nad uchem, jest to naprawdę bardzo rozpraszające i denerwujące. Co do binda użyłem ale tylko w celu wyproszenia cię z terenu SAFD. Pogrążasz się tylko i ośmieszasz w tym momencie XD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 2 minuty temu, Xavi napisał: Gdyż skarga jest na mnie, to się wypowiem. Chce sobie na spokojnie popracować przylatuje mi jakiś gościu i szumi tą hydrą nad uchem, jest to naprawdę bardzo rozpraszające i denerwujące. Co do binda użyłem ale tylko w celu wyproszenia cię z terenu SAFD. Pogrążasz się tylko i ośmieszasz w tym momencie XD. Dobra ale typek nie umie napisać nawet że przeszkadza mu czy coś tylko bindami tam strażak na akademi co był chyba jak widziałem spoko gość z nim sie da pogadać ale typek nie umiał nic napisać nawet że przeszkadza coś mu to a ja wyłaczyłem silnik nawet bo głośny jest więc no XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 3 minuty temu, ADXPL napisał: Dobra ale typek nie umie napisać nawet że przeszkadza mu czy coś tylko bindami tam strażak na akademi co był chyba jak widziałem spoko gość z nim sie da pogadać ale typek nie umiał nic napisać nawet że przeszkadza coś mu to a ja wyłaczyłem silnik nawet bo głośny jest więc no XD Cały czas latałeś nad głową tym, dopiero jak przyszedł admin obsrałeś zbroje i wyłączyłeś silnik. Ale i tak nic to nie dało gdyż po 2min znowu przyleciałeś na teren koszar.Tyle mam do powiedzenia bo aż szkoda mojego czasu na taką głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loli Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 4 minuty temu, ADXPL napisał: Dobra ale typek nie umie napisać nawet że przeszkadza mu czy coś tylko bindami tam strażak na akademi co był chyba jak widziałem spoko gość z nim sie da pogadać ale typek nie umiał nic napisać nawet że przeszkadza coś mu to a ja wyłaczyłem silnik nawet bo głośny jest więc no XD Ziom słuchaj jak chłop chce popracować i jest na terenie SAFD to może tak samo używać bindów jak jest gdzieś w terenie. W końcu po to ma te bindy XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi