paniemietku Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Frakcja do której należysz : Brak. Nick : ja Powód : Hotel Paradise z Biznesu Typ kary ( zawieszenia etc.) : Bl Coś od siebie : ogółem to ten no odchodziłem, dochodziłem i "hotelik" był robiony sory serio juz nie bede wybaczcie!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (09.06.2021) - Data Twojego wpisania na BL, zgadzamy się na zdjęcie, pod jednym warunkiem. Jeżeli wrócisz do nas i odejdziesz w przeciągu jednego miesiąca dostaniesz BL BMA. Wchodzisz w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 16 minut temu, Abram napisał: (09.06.2021) - Data Twojego wpisania na BL, zgadzamy się na zdjęcie, pod jednym warunkiem. Jeżeli wrócisz do nas i odejdziesz w przeciągu jednego miesiąca dostaniesz BL BMA. Wchodzisz w to? Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Do akceptacji w takim razie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi