TurboWojtek Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nick :TurboWojtek SID :19311 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAMC Ranga posiadane we frakcji:Paramedic I powód :No niestety muszę odejść z frakcji SAMC przez moją własną głupotę bo byłem chory i nie odegrałem rp i zapomniałem przepraszam + no czas mi nie pozwala muszę ogarnąć biznes san news jak i rangę w adm myślałem że się uda to wszystko pogodzić a jednak nie ale to nie znaczy że kiedyś nie wrócę @GMWolf414 Dziękuje tobie za szansę w SAMC i dziękuje ci też że załatwiłeś mi bana ban od indera to dla mnie rzecz święta Prowadź to frakcję bo naprawdę wykonujesz dobrą robotę @Batonik_ Tobie dziękuje za to że mi zawsze pomagałeś i wspierałeś mnie i wytrzymywałeś że mną ponad wszystko jestem tobię bardzo wdzięczny za to że szkoliłeś mnie na powtórkowy egzamin zawsze będziesz moim ziomkiem i brachem jednocześnie leć tam na zarząd a nawet jeszcze dalej @grandpa_spectra Tobie też bardzo dziękuje że jesteś i we wszystkim mi pomagasz ty nie jesteś moim kolegą jesteś dla mnie jak brat a dla rodziny zrobię wszystko gdyby nie ty spectra z Batonikiem to bym nie był w SAMC i bym nie zdał dzięki wam tego egzaminu bardzo ci dziękuje że poświęcałeś dla mnie swój czas i tak samo jak napisałem dla Batonika leć jak najwyżej w tej frakcji i się nie poddawaj kocham cię brachu ❤️ @JohnyTrappin Tobie dziękuje za to że mogłem ciebie poznać i jeździć z tobą na wypadki zdajesz się naprawdę spoko i mam nadzieje że kiedyś naprawdę się zaprzyjaźnimy doceniam to wszystko naprawdę no ale niestety przez moją chorobę zawiodłem bo chory byłem i zapomniałem podstawowych rzeczy muszę się poddać niestety ale nie chcę przechodzić drugi raz stresu wrócę kiedyś z pełną siłą do roboty i ci jeszcze pokaże kto tu rządzi trzymaj się i powodzenia we wszystkim @Wojtini Tobie chcę podziękować za to że zrobiłeś dla mnie egzamin i zdałem go u ciebie doceniam to i zdajesz się też być spoko mam nadzieję że jeszcze się spotkamy w Minecraft na tym twoim serwerze naprawdę dobrą robotę wykonałeś z tym serwerem. @Borsuczek A tobie chcę podziękować za to że zrobiłeś mi pierwszy egzamin którego u ciebie nie zdałem uważałem cię za spoko ziomka ale coś no się stało że zmieniłeś do mnie zdanie i zacząłeś mieć wobec mnie jakieś odpały ale nie chce się kłócić chcę się rozstać w przyjaźni jeżeli coś cię tak uraziło z mojej strony to przepraszam @racz3k A tobie brachu też dziękuje za wspólne akcje w SAMC za różne akcję i za skargę którą napisałeś na SAFD może się to zmieni kiedyś pamiętaj mordo kontakt jest i zawsze będzie i wróć kiedyś do nas do san news @sam_sung Tobie grubasie dziękuje też że mi w trudnych chwilach pomagałeś i mi tłumaczyłeś czego np nie rozumiałem to dzięki tobie też ten egzamin poszedł leć też jak najwyżej w tej frakcji i się nie poddawaj jesteś spoko i zawszę będziemy mordo kumplami @Malpka Tobię dziękuje za sor i za akcję i tobie też życzę żebyś daleko zaszedł w tej frakcji 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Dzięki Wojtuś za wspomnienie, wracaj do nas szybko, również Cię kochamy, zawsze usłużę pomocą. Edytowane 19 Września 2021 przez grandpa_spectra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 No coś ty Wojtek.. Kolejna spoko mordka odchodzi. Nie ma za co mordo! Jak coś to pisz zawsze ci pomoge! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 ehhh... Trzymaj sie 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi