Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga

Toster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAFD

Nick osoby oskarżonej : THC, Siema12

Powód : Złamanie regulaminu GKF.

Dowody : http://imgur.com/a/ynylVm8

Oczekiwania : Wyrzucenia graczy z frakcji + bl z BMA.

+

2.1. Obowiązkiem jest odczekanie 3 dni przed zmianą frakcji. 

2.1. Nieodczekanie 3 dni od zaakceptowania odejścia zobowiązuje Główną Komisję Frakcyjną do wpisania osobę na czarną listę z jasnym powodem.

Złamanie tego:

Dowód 👎

http://imgur.com/a/SgzPjML

Ps; W czterech literach mam hejt typu ,,60" 

Edytowane przez xSpeedKiller
  • Like 1
  • Haha 11

1 minutę temu, mrozon11 napisał:

ale ze tak na swoich? speed aż tak nisko upadłeś? + jak dla mnie wyglada to na serwer dla znajomych

Nie chciałem na niech nadawać lecz za słowa THC to zrobiłem. Ich serwer MTA jest w trakcie prac, na discordzie mają rangi i zapraszają ludzi.

• Haha 1

5 minut temu, Siema12 napisał:

Oj Speed naprawdę  swoich nadajesz serio? Napisałem ci że mam Admina na serwerze ale i tak zrobiłeś swoje. ŻAŁOSNE to jest!! I jeszcze piszesz że nie chciałeś nadawać? Kogo oszukujesz siebie czy nas bo chyba siebie 

(Przepraszam za wypowiedź)

Żałosne jest to że zamiast poczekać na decyzję zarządu GKF odrazu po okazaniu skargi na Ciebie prosto ujmując zdygałeś się i napisałeś odejście z frakcji z myślą że kara cię ominie. Po drugie złamałeś regulamin GKF dwukrotnie bo żeby zmienić frakcje musisz odczekać zgodnie z regulaminem 3 dni a ty już napisałeś rekrutację do TSA. Pozdro 

• Like 1

Jestem pewny że otrzymam karę, co do tego że niby się "zdygalem" nie wiesz tak naprawdę jak jest bo inni ci mogą potwierdzić że mnie wogole nie ma na służbie bo mam dużo nauki. Natomiast ze zmienieniem frakcji napisałem to tylko po to no bo popatrz powiedzmy że jutro przyjęli by mi moje odejście i czekam 3 dni czyli do 30.09.2021 01.10.2021 są wyniki więc 😄

• Haha 2

11 godzin temu, mrozon11 napisał:

ale ze tak na swoich? speed aż tak nisko upadłeś? + jak dla mnie wyglada to na serwer dla znajomych

Czyli jednak nick obowiązuje, mrozi fhuy

10 godzin temu, Siema12 napisał:

Jestem pewny że otrzymam karę, co do tego że niby się "zdygalem" nie wiesz tak naprawdę jak jest bo inni ci mogą potwierdzić że mnie wogole nie ma na służbie bo mam dużo nauki. Natomiast ze zmienieniem frakcji napisałem to tylko po to no bo popatrz powiedzmy że jutro przyjęli by mi moje odejście i czekam 3 dni czyli do 30.09.2021 01.10.2021 są wyniki więc 😄

Krindz koles 

• Like 6
  • Smutny 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.