Toster Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : SAFD Nick osoby oskarżonej : THC, Siema12 Powód : Złamanie regulaminu GKF. Dowody : http://imgur.com/a/ynylVm8 Oczekiwania : Wyrzucenia graczy z frakcji + bl z BMA. + 2.1. Obowiązkiem jest odczekanie 3 dni przed zmianą frakcji. 2.1. Nieodczekanie 3 dni od zaakceptowania odejścia zobowiązuje Główną Komisję Frakcyjną do wpisania osobę na czarną listę z jasnym powodem. Złamanie tego: Dowód 👎 http://imgur.com/a/SgzPjML Ps; W czterech literach mam hejt typu ,,60" Edytowane 26 Września 2021 przez xSpeedKiller 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozon11 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) ale ze tak na swoich? speed aż tak nisko upadłeś? + jak dla mnie wyglada to na serwer dla znajomych Edytowane 26 Września 2021 przez mrozon11 dodanie zdania 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 1 minutę temu, mrozon11 napisał: ale ze tak na swoich? speed aż tak nisko upadłeś? + jak dla mnie wyglada to na serwer dla znajomych Nie chciałem na niech nadawać lecz za słowa THC to zrobiłem. Ich serwer MTA jest w trakcie prac, na discordzie mają rangi i zapraszają ludzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Oj Speed naprawdę swoich nadajesz serio? Napisałem ci że mam Admina na serwerze ale i tak zrobiłeś swoje. ŻAŁOSNE to jest!! I jeszcze piszesz że nie chciałeś nadawać? Kogo oszukujesz siebie czy nas bo chyba siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 5 minut temu, Siema12 napisał: Oj Speed naprawdę swoich nadajesz serio? Napisałem ci że mam Admina na serwerze ale i tak zrobiłeś swoje. ŻAŁOSNE to jest!! I jeszcze piszesz że nie chciałeś nadawać? Kogo oszukujesz siebie czy nas bo chyba siebie (Przepraszam za wypowiedź) Żałosne jest to że zamiast poczekać na decyzję zarządu GKF odrazu po okazaniu skargi na Ciebie prosto ujmując zdygałeś się i napisałeś odejście z frakcji z myślą że kara cię ominie. Po drugie złamałeś regulamin GKF dwukrotnie bo żeby zmienić frakcje musisz odczekać zgodnie z regulaminem 3 dni a ty już napisałeś rekrutację do TSA. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Jestem pewny że otrzymam karę, co do tego że niby się "zdygalem" nie wiesz tak naprawdę jak jest bo inni ci mogą potwierdzić że mnie wogole nie ma na służbie bo mam dużo nauki. Natomiast ze zmienieniem frakcji napisałem to tylko po to no bo popatrz powiedzmy że jutro przyjęli by mi moje odejście i czekam 3 dni czyli do 30.09.2021 01.10.2021 są wyniki więc 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 No dobra to dlaczego w tym momencie usunąłeś swoje podanie z rekrutacji TSA? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Gdzie ci niby usunąłem bo ja nadal mam? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Nie będę się więcej wypowiadał bo to nie ma sensu. Jak dla mnie złamałeś regulamin i powinieneś dostać karę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 11 godzin temu, mrozon11 napisał: ale ze tak na swoich? speed aż tak nisko upadłeś? + jak dla mnie wyglada to na serwer dla znajomych Czyli jednak nick obowiązuje, mrozi fhuy 10 godzin temu, Siema12 napisał: Jestem pewny że otrzymam karę, co do tego że niby się "zdygalem" nie wiesz tak naprawdę jak jest bo inni ci mogą potwierdzić że mnie wogole nie ma na służbie bo mam dużo nauki. Natomiast ze zmienieniem frakcji napisałem to tylko po to no bo popatrz powiedzmy że jutro przyjęli by mi moje odejście i czekam 3 dni czyli do 30.09.2021 01.10.2021 są wyniki więc 😄 Krindz koles 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi