Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA, Wrzesień/Październik 2021r.

kaliszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance

Wymagania:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 15 lat,

- minimum 100h przegranych na serwerze,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzenia!

88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

Wzór:

Nick:

Imię:

SID:

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:

Czy przeczytałeś regulamin?:

Znajomość RP (0-10):

Znajomość ortografii (0-10):

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):

Coś o sobie (min. 4 zdania):

Rekrutacja potrwa do poniedziałku 04.10.2021r. do godziny 23:59.

• Like 12
  • Smutny 1

Nick:Major_spz 

Imię:Adam 

SID:93821

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:560

Czy przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP (0-10):9/10

Znajomość ortografii (0-10):8,5/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):noc I dzień nawet nie ważne czy rano muszę wstać do szkoły

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo jest mała aktywność członków "SARA" i chciałbym jednak oczyszczać tą mapę od zostawionych aut przez graczy

Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam serdecznie mam na imię adam mam 16 lat mieszkam w województwie opolskim gram w klubie piłkarskim w wolnych chwilach wychodzę z kolegami na dwór lub coś majsterkuje przy motorze lub gram na kompie w MTA na serwerze MultiRPG tylko  proszę o szansę napewno nie zawiodę zarządu 1691477876_Logonowe.png.2cc0080bf6decda0d70ff2f1f9cbfa7f.thumb.png.b6560f3a2359ae5e89c29b5141ecb439.png.51910ea247af5d5af07cb2cbe4e94d12.png

SARA TO RODZINA❤

Edytowane przez Major_spz
  • Like 1
  • Haha 3

Nick: lol200312

Imię: Kamil

SID: 34559

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 400

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak.

Znajomość RP (0-10): 6

Znajomość ortografii (0-10): 7

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): W każdy dzien tygodnia przeznaczę czas na służbę w SARZE.

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem pracowity. Interesuje się motoryzacją oraz informatyką. Swój czas spędzam mile na serwerze MultiRPG. Chciałbym poznać coś lepszego i dlatego piszę te podanie do SARY. Chciałbym jako laweciarz, a jest ich póki co mało, jeździć i zbierać pojazdy z mapy. Mam nadzieję, że zarząd rozpatrzy moje podanie i mnie przyjmie. Zostawiam na koniec jeszcze swojego discorda: kecel#6716, i to by było na tyle. Pozdrawiam! 

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Kamil, mam 16 lat. Pochodzę z Włocławka. Uczęszczam do szkoły nr. 3 jako Kucharz. Mam bardzo wolnego czasu i grywam sobie na o to tym pięknym serwerku. 
SARA To Rodzina!

1691477876_Logonowe.png.2cc0080bf6decda0d70ff2f1f9cbfa7f.thumb.png.72755899c9c033c8a23e4a8b05ee5863.png

Edytowane przez lol200312xd
Podałem kontakt do siebie.
  • Like 3

Nick: domin2005

Imię: Dominik

SID: 105090

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak(tylko discord)

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 40

Znajomość RP (0-10): 7

Znajomość ortografii (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): W każdy dzien tygodnia przeznaczę czas na służbę w SARZE.

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chce pomagać oczyszczać San Andreass z porzuconych aut.

Na MultiRPG mogę spędzić minimum 5 godzin na serverze (moge dłużej).

I poszukuje jakiejś ciekawej pracy więc odpowiada mi praca laweciarza.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Dominik mam 16 lat.

Uczęszczam do szkoły zawodowej jako mechanik.

Pochodze z Województwa Podkarpackiego/Rzeszów.

Gdy zacząłem grać na MulltiRPG to już wiedziałem że to będzie idealny server aby sobie spędzić wolny czas z kolegami do grania.

SARA To Rodzina!
1691477876_Logonowe.png.2cc0080bf6decda0d70ff2f1f9cbfa7f.thumb.png.72755899c9c033c8a23e4a8b05ee5863.png

• Like 2

Nick: Siema12

Imię: Marcel

SID: 67550

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 157 godzin

Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 10

Znajomość ortografii (0-10): 10 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h minimalnie 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chce sprzątnąć auta z mapy które zostały pozostawione przez graczy . Zawsze chciałem zostać we frakcji SARA jest to moim zdaniem najlepsza frakcja na serwerze. Chciałbym być jako laweciarz no bo jak widać mało ich na serwerze... Mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie i dacie mi szanse  <33

Coś o sobie (min. 4 zdania): 

Cześć mam na imię Marcel moim hobby jest skakanie na rowerze, mam 15lat. Oprócz skakania na rowerze uprawiam również sporty takie jak: piłka nożna, koszykówka. Lubię bardzo podróżować  i odwiedziłem już tyle pięknych państw. Moją ulubioną porą roku jest lato. W przyszłości mam zamiar być mechanikiem, mój wolny czas spędzam na graniu lub pomaganiu tacie przy autach. Jestem miłą osobą i pomocną. 

Edytowane przez Siema12
  • Like 1
  • Haha 3
  • Smutny 1

Nick: LoadingSPZ

Imię: Adrian

SID: 98490

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 808.48 godz.

Czy przeczytałeś regulamin?: Jasne, przeczytałem.

Znajomość RP (0-10): 8/9 na 10

Znajomość ortografii (0-10): 9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8 godzin w tygodniu a w weekendy nawet i 24h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ myślę, że się nadam. Jestem aktywną osobą na serwerze MultiRPG. Umiem się zachować, jestem kulturalną osobą z dystansem. Mam bardzo sporo wolnego czasu, dlatego nie byłoby problemem dla mnie rozpocząć pracę w frakcji SARA. Lubie ta frakcje . na niektórych serwerach przed Multi byłem w własnie tej frakcji i własnie dla tego mysle ze sie nadam. mam nadzieje ze się nadam i na pewno nie za wiodę zarządu   https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/1f477-200d-2642-fe0f.png

Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imię Adrian. lubię grać w piłkę nożną nie dawno skończyłem szkołę uczyłęm się na zawód mechanik pojazów samochodowych jestem osobą z dystansem nie przeszkadza mi kiedy ktoś mnie wyzywa nie mam problemu z zapoznaniem sie z drugą osobą 

SARA to Rodzina 
1691477876_Logonowe.png.2cc0080bf6decda0d70ff2f1f9cbfa7f.thumb.png.b6560f3a2359ae5e89c29b5141ecb439.png

Edytowane przez LoadingSPZ
  • Like 2
  • Haha 1

Nick: CorkSpuire

Imię: Daniel

SID: 103598

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 162 godzin

Czy przeczytałeś regulamin?: Jasne

Znajomość RP (0-10): 6

Znajomość ortografii (0-10): 8,5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2-3 h dziennie

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Lubię poznawać nowe frakcje i staram się, aby jak najdłużej w nich zostać. Wiele akcji RP odgrywałem na FIVEM i postaram się jeszcze się podszkolić w tej kwestii. Na frakcje postaram się poświęcić wiele czasu w tygodniu, bo w mta gram praktycznie codziennie. Szczerzę po prostu podoba mi się rodzaj takie pracy w prawdziwym życiu i chciałbym spróbować również w mta.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Daniel, mam 16 lat. Chodzę do liceum ogólnokształcącego. Interesuje się piłką nożną, motoryzacją oraz grami komputerowymi. Bardzo lubię grać na serwerach RPG, doznawać nowych doświadczeń. Potrafię się dogadać z innymi ludźmi. Jestem miłym, kulturalnym, odpowiedzialnym chłopakiem.

• Like 1
  • Haha 2

Nick: Riko_FR

Imię: Kuba

SID: 71382

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: jasne 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1220

Znajomość RP (0-10): 9

Znajomość ortografii (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 2 do 4 godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Posiadam dobrą znajomość RP, chęć do pracy, dużą cierpliwość  ,duży staż na serwerze jestem osobą komunikatywną szybko łapiącą kontakt z innymi osobami.

Coś o sobie (min. 4 zdania):  no cześć jestem Kuba mam 19 lat pochodzę z Krakowa zaczynam studia na wydziale prawa co jest moją pasją bo uwielbiam wymiar sprawiedliwości i działanie sądów interesuje się podróżami chodź teraz nie mam za bardzo czasu na wyjazdy oraz interesuje się hazardem mam o wiele więcej zainteresowań ale do tych najważniejszych zaliczają się właśnie te. W przyszłości chce pracować jako sędzia w sądzie rejonowym w wydziale rodzinnym.

• Like 6
  • Haha 1
  • Smutny 1

Nick:kardibe

Imię:Hubert

SID:99755

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:jak najbardziej

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:mam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:190

Czy przeczytałeś regulamin?:tak 

Znajomość RP (0-10):8/10

Znajomość ortografii (0-10):10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):no tak cały tydzień bo co dzień gram

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):ponieważ chciałbym być w SARA bo to chyba jest najlepsza frakcja dla takiego dobrego zarobku.Bardzo chciałbym się tam dostać bardzo mi na tym zależy.SARA to rodzina 

Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Hubert mam 14 lat prawie 15 bardzo lubię jeździć na hulajnodze wyczynowej bardzo chciałbym się dostać do tej frakcji.Żalezy mi na tym żeby się tu dostać ponieważ nie mam żadnej innej frakcji potrzebuje trochę siana a u mnie to bida no.

Dziekuje i myślę że dojdę do tej frakcji.

• Haha 1

Nick: SniFF

Imię: Krystian

SID: 103318

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Mam owe programy 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 130

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 8-10

Znajomość ortografii (0-10): 9-10 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem mało wulgarną osobą i bardzo cierpliwą. Nie wdaję się w jakieś konflikty i umiem się zachować po stronie dobrej i złej. Jestem bardzo pomocny i chciałbym się dostać do tej frakcji ponieważ jest moja ulubioną. Interesuję się motoryzacją i miłe spędzam czas na MultiRPG. 

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Krystian, mam 15 lat. Pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego. Bardzo lubię grać w piłkę nożną. Mam dużo czasu i gram sobię na pięknym serwerze.

SARA To Rodzina ♥️

1691477876_Logonowe.png.2cc0080bf6decda0d70ff2f1f9cbfa7f.thumb.png.b6560f3a2359ae5e89c29b5141ecb439.png.09c044b431e6ba07b0348f279bcfcd17.png

Edytowane przez SniFF
Źle napisałem
  • Haha 1
  • Smutny 1

Nick:  SkochanieS-Malwinka

Imię: krystian

SID: 83180

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1014

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak 88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

Znajomość ortografii (0-10): 9-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5 godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myśle że jestem osobą komunikatywną posiadającej miarę dużo czasu chęć do gry , dosyć duży staż na serwerze znam dobrze serwer oraz na czym polega praca SARA. jestem wyjątkowo cierpliwy do momęto jak nikt nie zdenerwuje i do każdej miłej osoby jestem miły i stram się być miły do złej osoby jak pisałem wyżej postaram sie wyrabiac 5 godzin lub więcej w różnych porach dnia. 

Coś o sobie (min. 4 zdania): siema jestem krystian pochodze z okolić zielonej góry po  szkole planuje  zostać mechanikiem praca jest moją pasją mam 15 lat. chciałbym z moją dziewczyną zwiedzić chiny i egipt i oczywiście cholandie. w wolnym czasie gram w MTA na MULTIRPG i też w wolnym czasie lubie się spotykać ze znajomymi i dziewczyną a i , slucham muzyki takiej naprzykład jak aymi doli itp.

Nick:erniula

Imię:Ernest

SID:73656

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:208

Znajomość RP (0-10):8-10

Znajomość ortografii (0-10):9-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):5godz

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):ponieważ jestem osobą która potrafi załatwiać sprawy spokojnie bez wulgaryzmu ani bez darcia się jestem spokojną osobą umiem się zachować i rozwiązywać sprawy spokojnie bardzo lubię pomagać graczom poczatkującym i nie tylko .

Coś o sobie (min. 4 zdania):mam na imie ernest , lubie pomagać ludziom którzy potrzebują pomocy, jestem pracowity ,uwielbiam grać na tym serwerze 

• Smutny 1

Nick: JacobeQ1401

Imię: Jakub

SID: 98648

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 114

Znajomość RP (0-10): 9/10

Znajomość ortografii (0-10):7/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 3/4h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym dostać się do SARA, ponieważ mnie kręci jazda ciężarówkami. Umiem się zachowywać i załatwiać sprawy pokojowo. Jestem cierpliwy, ale do czasu. Jestem spokojny, ale łatwo mnie zdenerwować. Zagram moją rolę w SARA najlepiej jak umiem. Proszę o szansę i życzę powodzenia innym graczom :3.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Jakub. Mam 15 lat, lubię grać w gry komputerowe i piłkę nożną. Gram w gry od 7 roku życia ( z tego co pamietam XD ) Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej.

Edytowane przez JacobeQ1401
  • Haha 1
  • Smutny 1

Nick:Hubsoson 

Imię:Hubert 

SID:63616

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak posiadam oby dwa 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:275 ale pewnie będzie więcej.

Czy przeczytałeś regulamin?:Tak

Znajomość RP (0-10):6

Znajomość ortografii (0-10):7

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Właściwie reaguje na sytułacje nie odwala mi dzielnie pełniłem służbę w TSA(nie zdałem egzaminu 😐

Coś o sobie (min. 4 zdania) Siema jestem Hubert Mam 15 lat i jestem na kierunku mechanik (Zawóduwka). gram dość długo na Multi RPG co widać pod godzinach byłem też w TSA. LUBIE SCHABOWE 😆.

• Haha 1
  • Smutny 1

Nick: TheSQBany_

Imię: Maciej

SID: 97999

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 96

Czy przeczytałeś regulamin?: TAK

Znajomość RP (0-10): 6-10

Znajomość ortografii (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem pomocnym graczem. Chciałbym sam zobaczyć jak to jest być w tej frakcji. Moja znajomość ortografii to 10/10. Nie jestem toxic.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, jestem Maciej, mam 14 lat. Moje hobby to jazda na desce. Lubię pomagać innym. Wcześniej pracowałem we frakcji ASAFD.

• Haha 1

Nick:bike_panda

Imię:filip

SID:103677

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:131

Znajomość RP (0-10):9

Znajomość ortografii (0-10):8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): ok 35h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):ponieważ wydaje mi się że nadaje się do tej frakcji ponieważ już kiedyś byłem na innym serwie i dobrze się sprawdzałem,

dużo gram w mta od jakiś 3 lat prawie codzienie.

duża znajomość tego serwera 

mam nadzieje że się dostane 

Coś o sobie (min. 4 zdania):mam na imie filip. chodzę do 1 klasy technikum samochodowe, lubię grać po szkole w gry najwięcej mta i czasem sc:go 

jestem z gliwic 

moją psją jest enduro oraz granie w gry. mam nadzieje że się dostane 

Nick:

Ziomek_Maluch2115

Imię:

Kacper

16

SID:

87188

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:

Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:

Tylko discord

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:

270 godzin

Czy przeczytałeś regulamin?:

Ttak

Znajomość RP (0-10):

10

Znajomość ortografii (0-10):

10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):

15-17 godzin w tygodniu, a w łikędy c,asem do 12 godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): 

Szczerzę po prostu podoba mi się rodzaj takie pracy.Gram codziennie praktycznie więc będę dużo grał na tym stanowisku.Ponieważ myślę, że się nadam. Jestem aktywną osobą na serwerze MultiRPG. Umiem się zachować, jestem kulturalną osobą. Zostawiam na koniec jeszcze swojego discorda: maluch2115#8678 , i to by było na tyle. Pozdrawiam!

Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Kacper. Lubię grać w gry komputerowe,i jeździć na rowerze.Ucze się na cukiernika. Jestem dość sympatyczną osobą.Uczęszczam na naukę pływania.Lubię pomagać innym. Oraz trochę interesuje się motoryzacją.Przez kilka lat należę do drużyny harcerskiej.i to chyba na tyle.

Pozdrawiam

♥️ SARA TO RODZINA! ❤

Edytowane przez maluch2115

Nick: sabek2137

Imię: Kamil

SID: 100777

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 330

Znajomość RP (0-10): 8

Znajomość ortografii (0-10): 9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 15

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym pracować na tym stanowisku, podoba mi się ta praca. Jestem aktywną osobą na tym serwerze MultiRPG. Chce spróbować być sarą.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć mam na imię Kamil mam 14 lat chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Mieszkam w województwie Mazowieckim chciałbym być we frakcji.

Nick: tehuso

Imię: Borys

SID: 95013

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 300

Czy przeczytałeś regulamin?: oczywiscie

Znajomość RP (0-10): 8

Znajomość ortografii (0-10): 9 ale nie pisze znakow polskich typu "ó, , ę itd..)

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): mysle ze okolo 15h moze wiecej moze mniej 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): poniewaz podoba mi sie ta frakcja najbardziej z wszystkich. od jakiegos czasu juz chcialem sie zarekrutowac, lecz nie bylo to mozliwe z powodu tego ze rekrutacja byla zamknieta ;c. chcialbym wykonywac ta frakcje doskonale i nie wykonywac zadnych problemow. potrafie juz wykonywac ta prace wiec nie jestem nowy ;D.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Borys, pochodze z okolic poznania, interesuje się boksem, graniem , tworzeniem muzyki. nie jestem osoba toksyczna i panuje nad swoimi emocjami, gdy jest jakas klotnia miedzy mna a kims staram sie odpuszczac i nie reagowac. bardzo lubie grac w mta i gram tylko na serwerze multi rpg ;D. uczeszczam do szkoly sredniej, jestem na 4 roku. jestem mily i potrafie zrozumiec wiele rzeczy 

Nick: Kasprowicz 

Imię: Oliwier

SID:64850

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?175h

Znajomość RP (0-10): 10

Znajomość ortografii (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):W tygodniu uwazam ze codziennie godzinka to sluszna opcja, chodzi mi tutaj oczywiscie o namniejsza ilosc godzinek, nie bede wywyższał ze porobie 4h dziennie no bo sie nie oszukujmy, nie do zrobienia...

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Uwazam sie za osobe sluszna na tej posadze. poniewaz jestem osoba bardzo pomocna, chce doznac nowych doswiadczen. Spedzam sporo czasu przy kompie, adostanie sie na supporta napewno by namowilo do siedzenia wiecej i spedzania wiekszej ilosci godzinek na serwerze.

Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem jak 6 w ToTka nadaje sie elegancko. Nie przeklinam na vc, nie odwalam maniany, a cos o sobie, a wiec tak mam 17 lat jak juz wspominalem. Jestem z malego miasta co pozwala na spedzanie wiekszej ilosci godzin na serwerze. Lubie pyknac w gierki. Nie owijam w bawelne, jak ktos robi pod gorke, to nie bede inny... Choc nie jestem zadnym detektywem to i tak zawsze znajde skrzynke z piwem (jakis porzucony samochód).

Nick:mikii

Imię:Mikołaj

SID:95373

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100h

Znajomość ortografii (0-10):10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):w soboty i niedizele nawet od 7:00 do 1:00 a jak jest szkoła to od 16 do 23:00

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Dlatego że znam sie na frakcji SARA, jestem  pomocny oraz dużo aktywny,mam duże pojęcie co do sara wiec myślę ze dużo zmienię w frakcji i bedzię bardziej aktywna.

Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam Na imię mikołaj mam 15lat na codzień lubię jeździć rowerem,grac w rózne gry oraz łowić ryby, mieszkam w Woj.Wielkopolskim  jestem leniuchem co do nauki ale do gierek jestem pierwszy wiec moje oceny nie są  fajne ale myślę ze jak sie dostane do frakcji to lider będzie zadowolony z mojej pracy jakiej wykonam Pozdro dla innych co biorą udział w rekru

• Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 1

Nick: BartolekS

Imię: Bartek

SID: 73091

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 121H

Znajomość ortografii (0-10): 8-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2-3 godziny

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ chciałbym się czymś zająć niż ciągle monotonie jeździć autem bez celu. Może będę tym 1% który wprowadzi coś do rozgrywki na serwerze i będzie coś się na nim działo. Po prostu szukam dobrej zabawy by się czymś zająć gdy nie mam co robić.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Bartek, mam 15 lat. Uczęszczam do technikum o profilu technik-mechanik pojazdów samochodowych. Poza tym interesuję się komputerami, składaniem ich etc. Lubię aktywnie spędzać dzień na świeżym powietrzu z rówieśnikami.

Pozdrawiam zarząd.

SARA TO RODZINA! ❤

• Smutny 1

Nick: fosiek216

Imię: Filip

SID: 85341

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 50h, a na innym koncie 400h

Znajomość RP (0-10): 8,5/10

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Około 15h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Zawsze chciałem dołączyć do tej frakcji, ponieważ zawsze chciałem dołączyc do tej frakcji lecz nie było rekru i myślę że bym się dobrze sprawdził w tej frakcji.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć nazywam się Filip, mam 14 lat, jestem z woj. Lubelskiego, lubie jeździć na rowerze i grać w gry takie jak: Cs:go, Mta, Minecraft i Lol, 

Nick:0iqoski

Imię:Oskar

SID:105066

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak (discord)

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100h

Znajomość ortografii (0-10):5,5/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):w tygodniu myślę że około 2godz dziennie a w weekend nawet 24h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Chciałem zawsze dołączyć do frakcji sara, ponieważ lubię jeździć lawetą oraz wykonywanie tej pracy sprawia mi przyjemność, a po za tym chciałbym wreszcie spróbować czegoś nowego, 

Coś o sobie (min. 4 zdania):Hej, mam na imię Oskar interesuje się informatyką jestem z woj. Podlaskiego, moim hobby jest granie w piłkę oraz enduro.

SARA TO RODZINA!

Edytowane przez 0iqoski
  • Smutny 1

Nick:

Imię:  Kacper

SID:  77929

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  tak 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  793 godz

Znajomość RP (0-10):  7-8

Znajomość ortografii (0-10):  7-8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): okolo 8-10 godzin 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): zawsze chcialem dostac sie do frakcji . Interesuje mnie ta frakcja . bardzo chciałbym byc w frakcji . chciałbym dbać o porządek serwera . będę starał sie pomuc w każdej wolnej chwili. będę słuchał dokladnie poleceń i stosował sie do regulaminu. coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Kacper mam 15 lat mieszkam w wojewuctwo podkarpackie lubię zwierzęta interesujęsie sportem interesuję się motoryzacją lubię pić soczek kubuś ❤️ .

Edytowane przez 1MALINKA1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.