Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA, Wrzesień/Październik 2021r.

kaliszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Filip731

Imię: Filip 

SID: 55242

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1277h

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to RODZINA

Znajomość RP (0-10): 8/10 

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Wydaje mi się, że nadaje się do tego. Staram się pomagać i bardzo lubię to robić. Jestem bardzo aktywnym graczem, który stara się nawiązać dobry kontakt z ludźmi nie zależnie od posiadanego stopnia.  Jestem osobą kulturalną i opanowaną, posiadam dużo cierpliwości. 

Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemka, mam na imię Filip, mam 15 lat. Na serwerze gram od 7 kwietnia 2020 roku. Pochodzę z niewielkiej miejscowości leżącej nieopodal Warszawy. Chodzę do szkoły średniej o profilu Logistycznym. Interesuje się motoryzacją oraz grami. Najwięcej czasu spędzam grając w takie gry jak Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Counter Strike Global Offensive oraz Multi Theft Auto. 

• Like 2

Nick:lubie_gta

Imię:Alan

SID:29212

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:452

Czy przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP (0-10):8

Znajomość ortografii (0-10):10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):około 24 godziny

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):ponieważ nie mam co robić

Coś o sobie (min. 4 zdania):jestem wesołym, z dystansem do siebie chłopakiem 😄

Nick: Jony123XDD_LOL

Imię: Stanisław

SID: 60902

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 113h

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 7

Znajomość ortografii (0-10): 9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2-3h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą odpowiedzialną, wszystkie powieżone mi zadania staram się wykonać na czas.
Mam duży dystans do siebie i śmieje sie z każdego żartu.

W tamtym roku byłem funkcjonariuszem policji na innym serwerze gdzie odbywałem służbe.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Stanisław moje hobby to majsterkowanie.
W wolnym czasie jeżdżę rowerem i naprawiam stare komputery.
Uczęszczam do liceum ogólnokształcącego na profilu europejka.
Lubie pomagać i biore udziały w akcjach charytatywnych,  jestem osobą miłą i chętnie stawiam czoła mowym wyzwaniom.

SARA TO RODZINA!

Edytowane przez Jony123XDD_LOL

Nick:Floddy

Imię: Oskar

SID: 97395

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 390

Znajomość RP (0-10): 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem dobrym kierowca. Zawsze chcialem dolaczyc do tej frakcji. Inne frakcjie mnie tak nie interesowaly .Czekalem az bedzie rekru i sie doczekalem

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imie Oskar. Mam 15 lat. Pochodze z woj lubelskiego. Lubie grac w gry na komputerze takie jak mta fs 19 timberman . Czesto wychodze ze znajomymi na boisko i gramy w pilke nozna.

Nick: Karolinka2008

Imię: Kacper

SID:15456

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 438H

Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, SARA to rodzina

Znajomość RP (0-10): 10

Znajomość ortografii (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Nie moge obiecać w stu procentach ale z 20 godzin tygodniowo myślę, że dam radę

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  Ponieważ, dla mnie te serwery to fajna okazja na rozwinięcie swoich umiejętności RP jak i w rzeczywistości. Będąc w SARA poznam jak to jest od środka i nauczę się rzeczy, które przydadzą mi się na przyszłość. Przeważnie chodzę do SAPD bo często widuje tam ogarniętych i miłych ludzi. Pisząc to podanie mam nadzieję, że i u was zagrzeje sobie miejsce i poznam bardzo ciekawych ludzi, z którymi będę mógł odgrywać RP. Myślę, że dzięki dużej ilości graczy na serwerze będę miał bardzo miłe i fajne wspomnienia z bycia w tej frakcji. Nie jestem typem odwalacza i staram się unikać takich ludzi.

Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Kacper mam 19 lat. Obecnie jestem na etapie szukania pracy. Edukacje mam za sobą i jestem z zawodu kucharzem. Jestem osobą asertywną, miłą oraz pomocną. Lubie odgrywać RP w grach bo to umila mój czas. Nawet na mechaniku potrafiłem odegrać sobie RP z innymi mechanikami bądź klientami. Jestem osobą aktywną oraz pomysłową. Mam nadzieję, że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie a reszcie skladających podania życzę powodzenia.

Nick: Janusz_HD

Imię: Wojciech

SID:73363

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 151h

Czy przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem

Znajomość RP (0-10): 9-10

Znajomość ortografii (0-10):9-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8-10h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałby m dołączyć do tej frakcji ponieważ mam trochę doświadczenia w tej owej frakcji. Lubię jeździć lawetą.jestem aktywny,pomocny, pracowity,miły.po prostu szukam zabawy na nudę.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Wojtek mam 15 lat i chodzę do szkoły branżowej. Mieszkam w województwie Lubelskim i lubię grać  w takie gry jak GTA V,Rdr2 i MTA. Lubię jeździć Moto i próbuje jeździć na tylnim kole.Lubię odgrywać RP i dobrze się bawić w tej frakcji :).

SARA TO RODZINA!!!!!!!!

Nick:ARZi

Imię:Adrian

SID:73164

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:206h

Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA 

Znajomość RP (0-10):9/10 byłem juz w SARA

Znajomość ortografii (0-10):10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):8h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ chciałbym wrócić do Frakcji SARA i tym razem zdać egzamin na wyższą range 😆. Miałem range Młody Pracownik , niestety nie dotrwałem  do awansu . Aktualnie mam dużo czasu i więc mogą trochę więcej pograć na serwerze .Przyjemnie mi się spędzało z wami czas na TeamSpeaku czy też  na serwerze i chciałbym do tego wrócić . 

Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Adrian , mam 17 lat mieszkam w województwie Lubelskim .Na co dzień gram w gry ,chodzę do szkoły i uprawiam sport czy też jeżdżę na motocyklu .Gram w gry takie jak csgo , gta , RL i timberman ostatnio najczęściej w mta i csa .Lubię odgrywać Role-play i mam doświadczenie jako Pracownik SARA . 

SARA TO RODZINA  

Nick: Kegu.PDW

Imię: Szymon

SID: 105216

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  354.72

Znajomość RP (0-10): 6/10

Znajomość ortografii (0-10): 7/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 7godz

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego nie ? Chciałbym jeździć lawetą ponieważ lawety mi sie bardzo podobają. Lubie piłkę nożną, bardziej granie  w MTA. Chciałbym dostać się do SARA ponieważ to jest bardzo fajna frakcja. Jeśli się nie dostanę to trudno lecz próbowałem.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, jestem Szymon, mam 15 lat i mieszkam w woj. Małopolskim i lubię małe kotki. Mam małe kotki w piwnicy za każdym razem jak ktoś chcę je zobaczyć nie wychodzi zdrowy ( w ogóle nie wychodzi ). Lubię szybkie auta, auta ciężarowe, traktory, Chciałbym być w SARA i w Suporcie pogodzić to i grać 4 godziny dziennie aby grać i na SARA i na Suport nie wiem czy się dostanę do obuch ale mam taką nadzieję.

Dla wszystkich którzy próbują tak jak ja Powodzenia!

https://cs1.gtaall.com/screenshots/4dc09/2019-03/original/42be6e39c3b33e069e4bea6c0258ad462e09241f/712407-gallery1.jpg

Nick: EloKuktas.pdw

Imię: Oliwier

SID:54500

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1172.20 godz.

Znajomość RP (0-10): 8.5/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):14h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ myślę że nadaję się do tej  frakcji. Jestem kulturalną osobą z dystansem oraz cierpliwa. Zawsz staram się, pomagać i nie wdaje się w żadne konflikty. Jestem aktywną osobą i myślę że się nadam na bycie członkiem tej frakcji

Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemanko mam na imię Oliwier, mam 15 lat. Uczęszczam do technikum o profilu technik-logistyk z innowacją strażacko ratowniczą. Moje zainteresowania to: sport (głównie koszykówka) składanie komputerów, programowanie  oraz  granie w gry. Chciałbym się dostać do frakcji i nauczyć się nowych rzeczy. To tyle ode mnie, powodzenia wszystkim!😀

SARA TO RODZINA!🧡

88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.