Skocz do zawartości

Nadszedl juz ten czas :/

MichuTM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, ostatnimi czasami dostałem perma nawet jak kiedys dostane ub to raczej nie wrócę, więc kończe ze sceną mta 😄 

Chciałbym podziękować najbliższym mi osobą za super spędzony czas na serwerze 😄

@Wojtini - Dzięki brat za wspólne spędzanie czasu i fajne przekręty hahahah kontakt jest wiec sie zgadamy na jakies piwko 😄❤️

@Sanoxbert - Gdyby nie ty nie poznałbym super osób których wymienie niżej ❤️ Dziekuje za chwile spedzone na serwerze i za to że duzo mi pomogles 😄 

@Wercia - tobie dziękuje za spędzony czas razem, było pare kłotni prywatnych ale to jest mniejsza bo jest wszystko okej 😄 Dziękuje ci również za pomoc bo zawsze jak czegos brakowalo na serwisie to pomoglas 😄❤️ 

@Arguś.exe - Dzięki za szanse w sapd i za***ista zabawe na serwisie 😄 Mam nadzieje ze wkoncu sie spotkamy w tym Wrocławiu haha ❤️ 

@JohnyTrappin - Dzieki klapkin za wszystko, wiele razy mi pomagales i wprowadzales za***ista atmosferke na ts'ie 😄

@NinjSS - Ciebie tez polubilem wiec cie tu wpisze 😄 Fajne poscigi noca haha

@Bialy - Fajnie sie odpierdalalo i zajebiscie gadalo i gralo po nocach ❤️ moze na multi sie juz nie spotkamy to zawsze mamy inne gierki 😄 

@GMWolf414 - tobie ch*j do d*py ale i tak cie lubie, dzieki za szanse w samc 

@bagietmajster - Również dziękuje tobie bo bez ciebie na serwerze byłoby nudno haha PDW! 

@Borsuczek - Dzięki pojebie za chwile na serwie haha Jazz jak ch*j był grany, nie zapomne akademii w sapd hahaha

@nacxx - Z tobą były najlepsze patrole w sapd, aż sie za toba stęskniłem 

@sam_sung - bez ciebie byłoby nudno, bo gdyby nie ty to wogole hahaha 3maj sie gruby!

@Tredox - ty to 60 ale i tak cie lubie ❤️ 

@suchapanda - walu! pamietam to piekne odpierdalanie, najlepsze czasy haha, dzieki za za***ista zabawe s SARA jak i ogólna znajomosc 😄

@kaliszka - Menelica, randka wkoncu bedzie zobaczysz haha ❤️ 

@Simon. - Najlepszy vlider w sarze jakiego poznałem! Pierwsza akademia z toba była piękna ! 

@kosiin - Dzięki chujcu za pomaganie ! 

@Smallspy. - Nie powiem często mnie wkurwiałas ale i tak cie polubilem PDW

@idk - szczerbaty, gdyby nie ty to bym nie mial kogo tyrac 

@Sztynksu - Dziękuje ci za pomoc w sapd jak i pomoc majątkowa, zawsze jak mi na cos brakowalo to pozyczyles ❤️ 

@enski - Powodzenia enski lecisz po roota !, i naucz sie w tego cs wkoncu grac 

@Cinek - jebiesz kałem ale i tak dziękuje za spędzony czas !

Wiele wiecej osób ktorych moglbym tu wypisac ale nie chce mi sie juz ! Pamiętajcie ze was uwielbiam i kontakt zawsze bedzie 😄 3majcie sie ! 

Edytowane przez MichuTM
  • Like 13
  • Dzięki 1
  • Smutny 8