bobeku Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Nazwa Tematu: Pochwała na [nick] Sebeh , Frejz , bedi225 Nick pracownika: @Frejz @Sebeh @Bedi225 Data i godzina zdarzenia: 16.10.2021 12:40 Opis sytuacji: Witam dziś około godziny 12:31 dostałem zgłoszenie o wypadku więc dostałem AWF i pojechałem. Wypadek był nie daleko szpitala tuż obok lotniska. Na miejscu była Straż która zajmowała się poszkodowanym który się znajdował się w aucie. Teren był zabezpieczony. Gdy strażacy wyciągnęli poszkodowanego przystąpiliśmy do RKO 30:2 ponieważ poszkodowany miał BFŻ. jeden strażak uciskał ja robiłem wdechy resuscytatorem drugi strażak podawał tlenoterapie trzeci strażak przyniósł Life-Packa. Po 3 cyklach podłaczaliśmy poszkodowanego do Lp - 15 robił to strażak. Podobało mi się to że każdy z nich wiedział co ma robić ale nie stety robilismy co w naszej mocy ale poszkodowany zmarł. Każdy robił rp bez błędnie. Dowód: Coś od siebie: Proszę o Zaakceptowanie pochwały, Chłopaki się postarali niech mają na swoim koncie tego plusika. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebeh Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dzięki Bobeku że mogliśmy pomóc w RP i dzięki że napisałeś na nas pochwałę życzę miłego dnia 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frejz Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dzięki za pochwałe, ty też się znakomicie spisałeś! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi